cejdap Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 V souvislosti s letošní E3 Expo, kde Electronic Arts představuje kompletní line-up svých nadcházejících titulů, se objevily zajímavé informace týkající se série The Sims. Konkrétně jde o oznámení The Sims 2: Castaway pro konzole Sony PlayStation 2 a PSP a zároveň pro "nintenďáckou dvojku" DS a Wii. Půjde o obdobu The Sims Příběhy trosečníků. Vaši simové budou postaveni před nelehký a strastiplný úkol - přežít na pustém ostrově. Své trosečníky si budete moci klasicky navrhnout, tak jak to známe téměř ze všech simích her. Na ostrově simové (ano, půjde o skupinku) zažijí mnoho dobrodružství, ale i legrace. Nebude nouze ani o hledání pokladů a různé záhady. Zřejmě se nám tu rodí opravdu zajímavé The Sims pro konzole! Zajímavé také bude jak nyní tvůrci naloží s třetím dílem Sims Příběhů. Tento koncept si nedovedu příliš předstacit v kombinaci s herními vlastnostmi této série. Pro více info zde. zdroj: thesims2.cz Mě to připominá Losty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 To bude zaujimave :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 to by me mozna donutilo poprvy vzivote ty simsy vyzkouset, ty losty mi to taky pripomina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 hej to vypada krute a jelikoz sem zaryty fanda simsu tak je to nutnost :) a taky mi to pripomina lost:arrow:dalsi moje oblibena vec....uz se tesim...to zas bude proparenych dni a hodin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 No nvm mě Sims nikdy nebavilo a řekl bych že to nezmění ani tento díl...Ale pokud na to budou dobré ohlasy tak to stáhnu a zkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 hmm uvidime co z toho vyleze každopadně se pokusim down ;) připomina mi to ztraceny jak tay nekdo psal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.goofy Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Na,snad to bude lepší,jak předchozí simsi,jsem fanda simsu,ale ty první pěkně pos*ali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 až bude někdy iso na netu tak to stáhnu a vyzkouším na PC mě to bavilo :thumbup: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 sakriš to vypadá dobře, na to se už těšim. Už jenom proto, že to fakt zavání těma Lost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 snad to bude dobry pac jsem se tesil na paradise island ale ten byl jen v jap :( a tohle vypada fakt dobre , prvni simy nic moc a pets jsem ani nestahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 No to jsem zvědavá na to ovládání. V Pets mám problémy s ovládáním dvou simíků a ještě k tomu psa. Ale asi si je koupím. Ještě uvidíme.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Na PSP sa mi simpsovia hraju docela zle....takze mozno tento... ,,casteway" nestiahnem.... na PC hej...ale PSP moc ne... ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 mensi update :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 mensi update :)Pekny cover, graficky to tiez nevyzera najhorsie ale dufajme ze hratelnost bude dobra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ze tam nebudou zviratka? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 ze tam nebudou zviratka? :) Myslis ledni medvedy?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 jj cover je pekny docela mi to pripomina hru na staricky gameboy stranded kids a to me strasne bavilo :) jinak ma to vyjit nekdy v listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 ze tam nebudou zviratka? :) Proč brečíš po zvířátkách? Kup si The Sims 2 Pets a budeš tam mít zvířátek hafo.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 este som na PSP sims nehral tak teraz asi skusim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iann 09 Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 No záleží, co od toho očekáváš. Ale asi je potřeba umět anglicky. Já sice anglicky neumím, ale za to jesem vytrénovaná z PC, kde nic jinýho nehraju.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 hraje to už někdo ???? jsm se nějak zasekl na tom prvnim ostrvě ... nemůžu získat další bod ve skušenostech a to hlavně v Mechanical .. abych jsme si postavil ten vor potřebuju dva a já mám jeden :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 je to o hodně lepši hra oproti minulemu dilu ale mně se to nějak sekne vždy při hrani neni to na stejnem miste je to ruzny pomozte někdo mam fw 3.71 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 je to o hodně lepši hra oproti minulemu dilu ale mně se to nějak sekne vždy při hrani neni to na stejnem miste je to ruzny pomozte někdo mam fw 3.71 m33 jdi na 3.52 M33... na 3.71 m33 se to seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 je to o hodně lepši hra oproti minulemu dilu ale mně se to nějak sekne vždy při hrani neni to na stejnem miste je to ruzny pomozte někdo mam fw 3.71 m33 souhlas,ta hra mě zatim fakt baví,je to pěkný jak zbíráte věci a pak si děláte nástroje apod.,zatim bych dal tak 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dkdeath Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 mam 3.71 M33 a nic se mi neseka.. jinak nevi nekdo kde najdu sisal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.