Nerdis Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Nedávno jsem si koupil psp. Trochu jsem ho "pokoumal" a vyzkoušel všechno možný, aby mě nic nepřekvapilo. Jediné co mě dostalo, bylo, když jsem se připojil na net, tak v některých slovech místo písmene s háčkem byla pomlčka ... zjistil jsem, že to jsou asi pouze písmena ř; č ... Nevíte někdo jak změnit např. fonty, nebo jiné řešení? Dělá vám to také? .... ještě mě napadlo, že by to mohlo dělat, že mám zatím FW 4.01-M33 ... ale to už nevím, tak se v těch psp nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Co treba alespon trochu hledat.. Zrovna vcera jsem na tuhle otazku odpovidal.. http://console-forum.net/showthread.php?t=97312&highlight=links2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 nj sry ..... nechci bejt nepříjemnej ... ono se to lehce řekne .. stačí hledat... ale ono stačí jenom špatně zadat klíčové slovo a pak už ti to nenajde uvedený přispěvek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Hele a nešli by tam nějak přenést české fonty z Pc, které by mohli nahradit fonty co tam jsou na psp a tim by vyřešily problém v psp s Ř a Č? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Hele jdu to vyzkoušet a pak řeknu co a jak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 No určitě je podle mě lepší Opera Mini sice bez háčků, ale aspoň to zobrazuje nějak normálně a ne jako ten defaultní prohlížeč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.