WellCze Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Asi se mi omylem povedlo vytáhnout špatně sluchátka z díry ... teď když je zapojim... tak je to jako když bych měl na PC ten program na odstranění hlasu z hudby, nějaký useky běží v pořádku ale kde se začne mluvit tak to není slyšet, jen ta hudba bez hlasu.... je to určitě hardware? Nemuže to být nějaká softwarová věc?... a jestli je to hardware, dá se to opravit?...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 je to tim že nehrajou oba dva kanály (L-R) - vyzkoušej jiný sluchátka nebo vyměň tu "díru" na ty sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WellCze Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Sluchátka jsem jiný zkoušel... no budu muset sehnat asi novou díru ... to nevim jak, nikdy jsem psp nerozebíral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 koukal sem na dealextreme a nenasel sry :X ale zkus ice ten ma snad vse :D EDIT: jo tak ma ho 5x viz. -> http://console-forum.net/showthread.php?t=55240&page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 nebo kup nějaky rozbitý psp a vytahni to z něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WellCze Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Aha, ale on má jen díru pro Slimko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 kdybys chtěl tak tu "díru" na FATko mám, za 150+pošta ti to klidně nechám, kdyžtak napiš pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WellCze Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 No... to bych musel najít nějakej návod jak to vyměnit.... Update... Zjistil jsem že repráky fungujou, ale když přez repráky zapojim sluchátka (díra v reprákách) tak to dělá to samí... tak nevim... když jdou repráky tak by měl bejt jack v pořádku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 tak na funkčnost repra u PSP by rozbitý výstup na sluchátka neměl mít vliv. zkus zapojit do PSP jiná sluchátka a nebo zkus ty u kterých to dělá zapojit do něčeho jiného. jinak pokud nechceš pájet, tak si musíš místo samotného výstupu koupit celou desku na které je ten výstup, na desce je i slot ma MS a wifi modul. a nejedná se o základní desku. a výměna není těžká, stačí si zapomatovat pořadí v jakém jsi to rozebral, vyměnit ten díl a znovu složit. neměl by s tím být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.