saza Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Čau, koupil jsem si tříměsiční + na zkoužku a stáhl Wipout HD, dvě minis a ps1 hru. Wipeot je v pohodě ale minis a PS1 hra mi píše time remaining 89 days. to znamená že po skončení + ty hry přestanou fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ano, po vypršení Plus účtu se ty hry deaktivují, pro znovuaktivování Plusu se aktivují i ty hry. Wipeout HD a u ročního LittleBigPlanet zůstávájí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 minis mě netrápí ty stojí za prd ale wipeout by mě naštval. tak to ať si + strčí do pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Wipeout ti zůstane. Je to sice blbě udělaný, ale co s tim :D. Musíš to brát tak, že to Plus nabízí hodně jiných věcí, takže tohle je jen malá daň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 já už jen čekam na vejplatu a pořídim roční Plusko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Pechi: Taky o tom uvažuju, nevíte, DLC do her v PS+ budou stejně drahý jako bez Pluska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
saza
Čau, koupil jsem si tříměsiční + na zkoužku a stáhl Wipout HD, dvě minis a ps1 hru. Wipeot je v pohodě ale minis a PS1 hra mi píše time remaining 89 days. to znamená že po skončení + ty hry přestanou fungovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.