sakul646 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Nazdar mam nové PSP 3004 so SF 6.30 a potrebujem aby mi ho nekdo sparavil tak aby na nom isli stahnute hry napr: ISO hry. som pri sklaici tak piste. nechcu to zadara Alebo staci ak my poslete to co mam dat do psp aby to fungovalo. Moze byt aj naky navod. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Zbytečný topic! - Ne nejde to a hodně dlouho to ještě nepude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Zdravim, brickni si ho a dej ho na reklamaci a kup si jine. Jedina rada kterou ti mohu dat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Nazdar mam nové PSP 3004 so SF 6.30 a potrebujem aby mi ho nekdo sparavil tak aby na nom isli stahnute hry napr: ISO hry. som pri sklaici tak piste. nechcu to zadaraAlebo staci ak my poslete to co mam dat do psp aby to fungovalo. Moze byt aj naky navod. Dik jeziš tak proc tam dáváš noví ofw to se nikdy nedočkáš :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 forWhat? rada, která je celkem sviňárna (i když známe český obchody) a která aktuálně stejně udělat nejde (má nejvyšší FW) sakul646 - Tutoriály/Pro začátečníky lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sakul646
Nazdar mam nové PSP 3004 so SF 6.30 a potrebujem aby mi ho nekdo sparavil tak aby na nom isli stahnute hry napr: ISO hry. som pri sklaici tak piste. nechcu to zadara
Alebo staci ak my poslete to co mam dat do psp aby to fungovalo.
Moze byt aj naky navod.
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts