Wojtuss Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat jsestli jste nekdo jiz nakupoval na www.surtep.cz. a popřípadě, jaké máte zkušenosti. čestl jsem nějaké recenze a v nich stálo, že nic nepošlou a pak vymáhájí pokuty a podobný věci. zajímalo by mě to, protože tam majjí docela dobrý ceny. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Vymáhají pokuty za to že nic nepošlou? Se nějak protiřečí nee? Já bych se toho nebál, necháš si to poslat na dobírku a když ti nic nepošlou tak na ně ser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Objednal jsem věci na dobírku a naprosto bezproblémů, slyšel jsem na ně ale stížnosti, proto platbu předem jim neposílám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtuss Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 ok ja to skusim. díky pro rodriguez: koukni se na recenzi toho shopu na heureka.cz a tam to tak píšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wojtuss
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jsestli jste nekdo jiz nakupoval na www.surtep.cz.
a popřípadě, jaké máte zkušenosti.
čestl jsem nějaké recenze a v nich stálo, že nic nepošlou a pak vymáhájí pokuty a podobný věci.
zajímalo by mě to, protože tam majjí docela dobrý ceny.
Děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.