ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Zakoupil jsem pack do CODMW2 to jsou mapy do MP že? Jak je pustím, stáhnul jsem jednu a nikde to nejde zapnout musim stahnout všechny?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Snad to pomohlo Kdyžtak mám zájem o slot jestli ještě máš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 musis stahnout ty, ktery se shodujou s tvoji verzi hry.. na hrbetu bluray obalu dole mas oznaceni...a podle toho vyber jeden soubor na PS STORE v Download listu...pak bude fungovat..ve hre das find game, nejakej mod a na ty mapy postupne narazis ;), nebo dole RESURGENCE nebo Hardcore RESURGENCE, kde se tocej jenom novy mapy v nejakejch modech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Snad to pomohlo Kdyžtak mám zájem o slot jestli ještě máš! Mám svym způsobem volné 4 sloty s nikým jsem se neskládal ale mám na to svém učtu a nevím jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Zítra ti napíšu a zavolám na PSN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ihaveyou
Zakoupil jsem pack do CODMW2 to jsou mapy do MP že?
Jak je pustím, stáhnul jsem jednu a nikde to nejde zapnout musim stahnout všechny??
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.