ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 Zakoupil jsem pack do CODMW2 to jsou mapy do MP že? Jak je pustím, stáhnul jsem jednu a nikde to nejde zapnout musim stahnout všechny?? díky Citovat
0 KukiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 Snad to pomohlo Kdyžtak mám zájem o slot jestli ještě máš! Citovat
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 musis stahnout ty, ktery se shodujou s tvoji verzi hry.. na hrbetu bluray obalu dole mas oznaceni...a podle toho vyber jeden soubor na PS STORE v Download listu...pak bude fungovat..ve hre das find game, nejakej mod a na ty mapy postupne narazis ;), nebo dole RESURGENCE nebo Hardcore RESURGENCE, kde se tocej jenom novy mapy v nejakejch modech Citovat
0 ihaveyou Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 Snad to pomohlo Kdyžtak mám zájem o slot jestli ještě máš! Mám svym způsobem volné 4 sloty s nikým jsem se neskládal ale mám na to svém učtu a nevím jak to funguje. Citovat
0 KukiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 Zítra ti napíšu a zavolám na PSN! Citovat
Otázka
ihaveyou
Zakoupil jsem pack do CODMW2 to jsou mapy do MP že?
Jak je pustím, stáhnul jsem jednu a nikde to nejde zapnout musim stahnout všechny??
díky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.