KukiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Asi před měsícem jsem na aukru zakoupil DS3 White Ceramic http://www.aukro.cz/item1094497062_bezdratovy_ovladac_dualshock_pro_ps3.html Přišel mi včera z Honk Kongu první dojem super,ale později trochu drhne L1 ale to je docela v pohodě,ALE !! Baterie vydrží tak 4 hod. i když jsem jí nabíjel přes 8 hod. já to svádím že je nová a že má malou kapacitu tak ji budu třeba nabíjet celý den aby se zvýšila její kapacita (Jsem laik).Poraďte prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 To by se nemělo stát, formátování baterie (nebo jak se tomu říká) už dávno není třeba. Mě se to ani u jednoho ovladače (mám dva) nestalo. Může být poškozená. Jsi si jistý, že je to origo a že je nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Co cekas za takovou cenu ? S nejvetsi pravdepodobnosti si koupil padelek z honkongu nic neobvykleho . Jo hold kdo setri ma za tri :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Dát 750Kč za ovladač kdesi z Asie a bez záruky, je fakt blbost. Dnes seženeš DS3 i za 900Kč, s 2letou zárukou a nemusíš na něj čekat měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Tak díky za zpochybnění mé koupě ale poradte spíš co stím mám dělat reklamace asi není možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 No s tím asi nic neuděláš. Jedině zkus napsat prodejci že je to šmejd a že to chceš vrátit, možná to veme. Škoda že jsi mu už dal komentář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermyCZ Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 tak pokud chces za kazdou cenu hrat s timhle white gamepadem tak si muzes koupit novou baterku, pokud je spatna jen ta baterka: http://www.playcentrum.cz/rechargeable-battery-pack-ps3-395501.htm ale mrkni i jinde na netu treba sezenes levneji, to je jen na rychlo aby jsi mel predstavu coze by jsi mel vlastne schanet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Dobrý já jsem se už domluvil s prodávajícím,ten údajně nevěděl že prodává padělky a že prý tam bylo napsáno že jsou origo!Zdarma mi dal baterii i napájecí kabel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts