Ozzy8 Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 zravim vsechny... Uz sem stahnul treti nfs:carbon ... u kazdyho se mi ale seka... normlane jedu zavod, nebo kupuju veci a sekne se zvuk a pak i hra ... cim to muze byt? XMB normalne bezi a pres home to vpohode vypnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 mam stejnej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ozzy8 Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 a jakou mas kartu.... treba by to mohlo bejt kartou ... ja mam modrou sandisk 2gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 mě se neseká, ale -promiňte mi můj názor- tahle hra je nechutná hovadina... co má proboha společného kromě názvu s jekýmkoliv nfs? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ozzy8 Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 no tohle res v jinym toppicu .. i kdyz mas pravdu :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 pokud to máte v CSO zkuste ISO formát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ozzy8 Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 pokud to máte v CSO zkuste ISO formát ehhh :blink: to se dela jak ? :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 ehhh :blink: to se dela jak ? :ziped: převedeš to prostě tímto programem http://www.psp-hacks.com/file/900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 jj jestli to mate v cso taky bych preved do iso to cso muze nekdy udelat ze zatuhne cely psp..pak to bude jedine spatnou hrou..(zase) ale nejdriv bych to zkusil previst do iso.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 ja sem nataktoval procesor na 333Mhz a už běhá v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ozzy8
zravim vsechny...
Uz sem stahnul treti nfs:carbon ... u kazdyho se mi ale seka... normlane jedu zavod, nebo kupuju veci a sekne se zvuk a pak i hra ... cim to muze byt? XMB normalne bezi a pres home to vpohode vypnu ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts