Ozzy8 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 zravim vsechny... Uz sem stahnul treti nfs:carbon ... u kazdyho se mi ale seka... normlane jedu zavod, nebo kupuju veci a sekne se zvuk a pak i hra ... cim to muze byt? XMB normalne bezi a pres home to vpohode vypnu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 mam stejnej problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ozzy8 Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 a jakou mas kartu.... treba by to mohlo bejt kartou ... ja mam modrou sandisk 2gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shai_tan Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 mě se neseká, ale -promiňte mi můj názor- tahle hra je nechutná hovadina... co má proboha společného kromě názvu s jekýmkoliv nfs? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ozzy8 Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 no tohle res v jinym toppicu .. i kdyz mas pravdu :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milux Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pokud to máte v CSO zkuste ISO formát Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ozzy8 Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 pokud to máte v CSO zkuste ISO formát ehhh :blink: to se dela jak ? :ziped: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milux Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ehhh :blink: to se dela jak ? :ziped: převedeš to prostě tímto programem http://www.psp-hacks.com/file/900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WoKo_O Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 jj jestli to mate v cso taky bych preved do iso to cso muze nekdy udelat ze zatuhne cely psp..pak to bude jedine spatnou hrou..(zase) ale nejdriv bych to zkusil previst do iso.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ja sem nataktoval procesor na 333Mhz a už běhá v pořádku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ozzy8
zravim vsechny...
Uz sem stahnul treti nfs:carbon ... u kazdyho se mi ale seka... normlane jedu zavod, nebo kupuju veci a sekne se zvuk a pak i hra ... cim to muze byt? XMB normalne bezi a pres home to vpohode vypnu ...
9 answers to this question
Recommended Posts