Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

VÝmĚna 120gb za 250gb je stÁle velkÝ problÉm!!!!

plast88

Otázka

Bohužel mám stále problém vyměnit hdd v ps3 slim ze 120gbg na 250gb

když prohodim hdd ta to napíše ....

the system software cannot be run correctly. press the ps button to try to restart the system

if the system cannot be restarted, the system partition of the hard disk must be reformatted and you must reinstall the system software. connect storage media that contains update data of version 3.15 or later, and then press the START and SELECT buttons at the same time.

for information on how to obtain update data, refer to the SCE web site for your region.

a to mám v usb i flesh s nejnovějším softem 3.40

otázka zní - jak to mám proboha zprovoznit????

koupil jsem 250gb hdd a je mi zatím na nic

díky za každou radu a pomoc, já už zkusil asi vše ale stále nic:cry::cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

On má ale na mysli výměnu interního HDD, ten má úplně jiný systém souborů a formátuje si ho přímo PS3. Kamarád si koupil slimko a když chtěl do něj hodit 500GB disk z původní mašiny, tak se mu to nepodařilo a poslal ho na reklamaci. Zkoušel jsi PS3 vyresetovat do továrního nastavení?

Máš to naformátovaný správně? Formát souborů musí bejt FAT32
Odkaz ke komentáři

• 0

Vypni PS3, zapni ji tlačítkem a to podrž ozve se dvojité pípnutí a sama se vypne. Zmáčkni a podrž opět do druhého pípnutí a mělo by ti na obrazovce vyskočit upozornění aby jsi USB kabelem připojil ovladač a zmáčknul na něm PS buton. Tím se dostaneš do servisního menu, kde máš možnost jak vyresetovat PS3 tak formátovat HDD.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale nic se formátovat nemsuí, když jsem si koupil slimko, tak mě to taky zaskočilo 60GB verze tohle nikdy nenapsala... Udělaj jsem přesně to co psali na obrazovce, sice se zdržením, ale nakonec jsem toúspěšně dokončil.

1. - Připoj FLASHKU s firmware PS3/UPDATE/x

2. - zmáčkni SELECT + START v stejnou chvíly...

pak by vše mělo normálně pokračovat

Odkaz ke komentáři

• 0

tak bohužel

hdd jsem zformátoval v pc na ntsc, vložil do ps3 a furt to samé.

at držím tlařítko jak dlouho chci nic se neděje a neustále se opakuje ta samá hláška.

jakmile vložím zpět 120gb ps3 naběhne zcela v pořádku, prohodim hdd a ps3 nekomunikuje a píše

the system software cannot be run correctly. press the ps button to try to restart the system

if the system cannot be restarted, the system partition of the hard disk must be reformatted and you must reinstall the system software. connect storage media that contains update data of version 3.15 or later, and then press the START and SELECT buttons at the same time.

for information on how to obtain update data, refer to the SCE web site for your region.

přitom v ps3 je flesh se softem 3.40 ale nic se neděje. když zmáčknu ps buton tak se připojí ovladač.

při druhé zmáčknutí ps butonu se ps3 restaruje, pokud zmáčknu select a start tak se načítá a po pár sekundách napíše

no applicable update data was found

connect storage media that contains update data of version 3.15 or later, and then press the START nad SELECT buttons at the same time

a furt dokola!!!)

ještě možná dělám chybu s tou flesh, ten soft jsem vložil na flesh ale do žádné složky, jen prostě jsem ho zkopíroval na flesh

není chyba zde?? že to nemůže najít data??

jinak už nevím

Odkaz ke komentáři

• 0

nic ve zlem ale kdyby si poradne cetl on ti pise jak blbci co presne mas udelat.. take sem menil disk ze 120 na 320

mas jen pravdu v tom ze klidne sony mohla dat uplne zakladni FW nekam na desku .

proste dej ten tvuj novy FW co si stahl z internetu do spravnych adresaru na flasku a udelej ty same kroky a to jak pises ze chvilku hleda v tu chvili nacte flasku a napise ze chce formatovat a instalovat...

hlavne neplas :-)

a aby si nerekl ze jsem pes tak ti sem hazim navod :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu