neovo adam Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 cus mam psp 2004. System Software:5.03 MHU Základní deska(pismeno po boku krabice):G ChickHEN,CFWEnabler 3.70 jednou sem psal téma:střílečka.napsal jsem tam že mam ChickHEN a CFWEnabler 3.70. a odepsali mi ze mam pri misto CFWEnableru 3.70 dat GEN-C. Tak jsem skousel najit česky navod instalace GENU-C,a GEN-C ke staženi.ale nenašel. Tak prosim jestli nekdo nemate navod na instalaci a GEN-C ke stazeni a eště se chci zeptat jestli se to spousti jako CFWEnabler 3.70.nejdriv ChickHEN a potom CFWEnabler 3.70.... DÍK adam:thumbup::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 15, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Zkoušel si aspoň trochu hledat ? http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 :arrowr1:jj hledal jsem.ale ja se moc v consle-forum.net nevyznám.ale GEN-C sem us nainstaloval. a je nejaky seznam her ktery na gen-C dou?v tom genu je jenom test game(testované hry). ale jestli je nejakej seznam vsech.:arrowl1: :psp:DIK adam:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Na Gen-C jdou všechny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 i novy co za cas vyjdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Benyy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 ted je taky novej cwf, misto Gen-C je prometheus a ty novy co vyjdou ti mozna, ne vsechny nepujdou, casem to bude chtit aktualizovat na jinej CWF co vyjde nekdy v budoucnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Všechny nové hry jdou, úplně všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
cus mam psp 2004.
System Software:5.03 MHU
Základní deska(pismeno po boku krabice):G
ChickHEN,CFWEnabler 3.70
jednou sem psal téma:střílečka.napsal jsem tam že mam ChickHEN a CFWEnabler 3.70.
a odepsali mi ze mam pri misto CFWEnableru 3.70 dat GEN-C.
Tak jsem skousel najit česky navod instalace GENU-C,a GEN-C ke staženi.ale nenašel.
Tak prosim jestli nekdo nemate navod na instalaci a GEN-C ke stazeni
a eště se chci zeptat jestli se to spousti jako CFWEnabler 3.70.nejdriv ChickHEN a potom CFWEnabler 3.70....
DÍK adam:thumbup::cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.