neovo adam Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 cus mam psp 2004. System Software:5.03 MHU Základní deska(pismeno po boku krabice):G ChickHEN,CFWEnabler 3.70 jednou sem psal téma:střílečka.napsal jsem tam že mam ChickHEN a CFWEnabler 3.70. a odepsali mi ze mam pri misto CFWEnableru 3.70 dat GEN-C. Tak jsem skousel najit česky navod instalace GENU-C,a GEN-C ke staženi.ale nenašel. Tak prosim jestli nekdo nemate navod na instalaci a GEN-C ke stazeni a eště se chci zeptat jestli se to spousti jako CFWEnabler 3.70.nejdriv ChickHEN a potom CFWEnabler 3.70.... DÍK adam:thumbup::cheesygrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Posted July 15, 2010 Moderators Report Share Posted July 15, 2010 Zkoušel si aspoň trochu hledat ? http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 neovo adam Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 :arrowr1:jj hledal jsem.ale ja se moc v consle-forum.net nevyznám.ale GEN-C sem us nainstaloval. a je nejaky seznam her ktery na gen-C dou?v tom genu je jenom test game(testované hry). ale jestli je nejakej seznam vsech.:arrowl1: :psp:DIK adam:psp: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Posted July 16, 2010 Moderators Report Share Posted July 16, 2010 Na Gen-C jdou všechny hry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 neovo adam Posted July 16, 2010 Author Report Share Posted July 16, 2010 i novy co za cas vyjdou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Benyy Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 ted je taky novej cwf, misto Gen-C je prometheus a ty novy co vyjdou ti mozna, ne vsechny nepujdou, casem to bude chtit aktualizovat na jinej CWF co vyjde nekdy v budoucnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Posted July 16, 2010 Moderators Report Share Posted July 16, 2010 Všechny nové hry jdou, úplně všechny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
neovo adam
cus mam psp 2004.
System Software:5.03 MHU
Základní deska(pismeno po boku krabice):G
ChickHEN,CFWEnabler 3.70
jednou sem psal téma:střílečka.napsal jsem tam že mam ChickHEN a CFWEnabler 3.70.
a odepsali mi ze mam pri misto CFWEnableru 3.70 dat GEN-C.
Tak jsem skousel najit česky navod instalace GENU-C,a GEN-C ke staženi.ale nenašel.
Tak prosim jestli nekdo nemate navod na instalaci a GEN-C ke stazeni
a eště se chci zeptat jestli se to spousti jako CFWEnabler 3.70.nejdriv ChickHEN a potom CFWEnabler 3.70....
DÍK adam:thumbup::cheesygrin:
6 answers to this question
Recommended Posts