neovo adam Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 cus mam psp 2004. System Software:5.03 MHU Základní deska(pismeno po boku krabice):G ChickHEN,CFWEnabler 3.70 jednou sem psal téma:střílečka.napsal jsem tam že mam ChickHEN a CFWEnabler 3.70. a odepsali mi ze mam pri misto CFWEnableru 3.70 dat GEN-C. Tak jsem skousel najit česky navod instalace GENU-C,a GEN-C ke staženi.ale nenašel. Tak prosim jestli nekdo nemate navod na instalaci a GEN-C ke stazeni a eště se chci zeptat jestli se to spousti jako CFWEnabler 3.70.nejdriv ChickHEN a potom CFWEnabler 3.70.... DÍK adam:thumbup::cheesygrin: Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 15, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2010 Zkoušel si aspoň trochu hledat ? http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 Citovat
0 neovo adam Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2010 :arrowr1:jj hledal jsem.ale ja se moc v consle-forum.net nevyznám.ale GEN-C sem us nainstaloval. a je nejaky seznam her ktery na gen-C dou?v tom genu je jenom test game(testované hry). ale jestli je nejakej seznam vsech.:arrowl1: :psp:DIK adam:psp: Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 16, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2010 Na Gen-C jdou všechny hry Citovat
0 neovo adam Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2010 i novy co za cas vyjdou? Citovat
0 Benyy Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2010 ted je taky novej cwf, misto Gen-C je prometheus a ty novy co vyjdou ti mozna, ne vsechny nepujdou, casem to bude chtit aktualizovat na jinej CWF co vyjde nekdy v budoucnu Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 16, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2010 Všechny nové hry jdou, úplně všechny. Citovat
Otázka
neovo adam
cus mam psp 2004.
System Software:5.03 MHU
Základní deska(pismeno po boku krabice):G
ChickHEN,CFWEnabler 3.70
jednou sem psal téma:střílečka.napsal jsem tam že mam ChickHEN a CFWEnabler 3.70.
a odepsali mi ze mam pri misto CFWEnableru 3.70 dat GEN-C.
Tak jsem skousel najit česky navod instalace GENU-C,a GEN-C ke staženi.ale nenašel.
Tak prosim jestli nekdo nemate navod na instalaci a GEN-C ke stazeni
a eště se chci zeptat jestli se to spousti jako CFWEnabler 3.70.nejdriv ChickHEN a potom CFWEnabler 3.70....
DÍK adam:thumbup::cheesygrin:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.