Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Převod obsahu PSN na jineho uzivatele?

trotlos

Otázka

Ahoj

je moznost pokud mam nakoupene hry na mem uctu prevest vsechen obsah na jiny ucet?

Jde mi o to ze si kamarad koupil ps3 a ja mam na svem uctu nakoupeno nekolik her ktery bych mu chtel umoznit stahnout. Samozrejme i kyz je to kamos tak mu nechci dat pristup k memu uctu (chlast je obcas previt :cheesygrin:) ktery pouzivam jako hlavni :roll: Tim ze nikdo z okoli ps3 v dobe kdy jsem si ji kupoval ja nemel tak jsem neresil nejake sdileni uctu a ted by se to hodilo :cry:

Vytvoril bych ucet blabla kam bych si prevedl obsah z psn a ten mohl sdilet. A muj ucet by mi zustal (i kdyz bez nakoupenych her)... snad to je k pochopeni :) :ziped:

dekuju moc za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ahoj

tak poducet jsem testnul (je to docela oser poducet vytvorit) ale v download listu se mi po prihlaseni nezobrazi veci z master uctu takze tudy asi cesta nevede :-(

s tim heslem je to jednoduche reseni ale i kamos muze byt svinak (tim nerikam ze je) a dohadovat se s nekym o sebranem uctu se mi moc nechce... ale slo by to a pokud neni jine reseni asi nam nic jineho nezbyva saaaakra

samozrejme diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu