Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

X LIVE kde dělám chybu?

LuK4SO

Recommended Posts

hele na xboxu když si chceš vytvořit acc, tak to občas fakt nejde...je to chyba na straně MS, prostě jednou to jde jednou zase ne...tuším že kdykoli jsem si vytvářel GT, tak přes den to z 85% nefungovalo...prubni to třeba v noci...ale z tvé strany je vše ok, je to chyba MS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele na xboxu když si chceš vytvořit acc, tak to občas fakt nejde...je to chyba na straně MS, prostě jednou to jde jednou zase ne...tuším že kdykoli jsem si vytvářel GT, tak přes den to z 85% nefungovalo...prubni to třeba v noci...ale z tvé strany je vše ok, je to chyba MS

nejspíš jo ale je tu ještě jedna věc.... když dám v nastavení test přpojení tak se to bezproblému připojí k wifi dale k internetu ale x live už ne a vyhodí to žlutej vikřičník...

Odkaz ke komentáři

A co ti to napise s vykricnikem?

You can connect to XBOX LIVE' date='but your current network configuration may limit your online experience.select More info for description of the problem and how can fix it.

[list']

[*]More info

[*]Cancel

zvolím more info a viskočí na mne :

Your NAT type is moderate.people on networks with this NAT type may not be able to join certain games or hear other people while paying online for the best online experience,you need an open NAT configuration

Turn your router or modem off and back on Then wait 30sec

Have you restart your router or medem?

• Yes,i´ve performed this step.
  • No,try another suggestion.

Odkaz ke komentáři

No vidíš ... máš přístup k modemu? Můžeš do jeho nastavení? Na 30 vteřin ho přestan napájet - to pochybuju' date=' že pomůže, ale zkus to. Takže pak si obstarej přístup do nastavení modemu.[/quote']

mam router a mám plné pravomece pro nastavení :)

edit// skusil jsem ten 30sec reset aaa ... nic :(

Odkaz ke komentáři

No vidíš ... máš přístup k modemu? Můžeš do jeho nastavení? Na 30 vteřin ho přestan napájet - to pochybuju' date=' že pomůže, ale zkus to. Takže pak si obstarej přístup do nastavení modemu.[/quote']

jinak v routru mám nat nastaveno takle :? http://2i.cz/2i/i/4c443351/dadf2159848849d8b658c337935307b0/92571c36e5.f.jpg

edit// v routru jsem vaškrtnul možnost :

Enable SIP ALG

a když dám test viskočí na mně :

Your NAT type is moderate.people on networks with this NAT type may not be able to join certain games or hear other people while paying online for the best online experience' date='you need an open NAT configuration

There may be some additional solution savailable online at

[url']www.xbox.com/networkhelp[/url]

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, měl jsem stejnou chybu, tak jsem se regnul přes tenhle odkaz a je to jako novej profil, takže mám teď zabranej svůj gamertag profilem s 0G :(, taky mě to dost naštvalo :(.

ok no nevadí.. jinak tady je muj game tag :D

LuK4SOcz.png

a nejvic mi poradil keny takže dej mi ID na CZ share a poslu ti to ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu