captforest Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 právě že nemám flash mám xbox slim takže na něho pořád čekám. koupim bazarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Dobrý den, když se chci připojit na live, tak mi to napíše že je doporučená update z live, tak se ptám jestli když ho stáhnu a nainstaluju tak jestli to bude mít vliv na xbox s flashem. Tudíž jestli by mi dál šli stažené hry. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Na 100% nedoporučuji updatovat Dashboard pokud máš Flash. V tematice flashe se moc nevyznám, ale to je mi jasné. Pokud ho updatneš tak máš jistotu BANu. (Možná nějaký nejnovější lite plus to dovoluje, nevím) Pálené hry by ti měli podle mě fungovat i nadále, jelikož se jedná o flash mechaniky a ne softwareu konzole(dashboardu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Díky moc, chci to jen kvůli tomu abych moch hrát přes hacklý profil plants vs zombies :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senator Vanous Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Chci se zeptat jestli český live účet podporují WP7 a aplikace 360 live na iPhonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klesňa Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 moc tomu nerozumím mám flash z loňska, jedou mi všechny hry pálené a mám kód na live gold, kdybych chtěl hrát nhl 11 live půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisa Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Zdravim, hrajeme s kámošem GTA IV spolu online, ale dneska jsem se přesunul do jiný místnosti, na jinej kabel od netu a celej den nám to oboum píše ve hře: Unable to connect game session. Když se chceme připojit jeden druhýmu do Party normálně na Live, tak to najednou taky nejde.. Zkoušeli jsme už snad všechny možný způsoby jak se k sobě dostat, ale nejde to.. Zprávy, poznámky atd nám oboum choděj normálně.. K Live jsem oba připojený normálně, máme oba Gold a test připojení nám oboum vyjde normálně, jako kdyby všechno šlo... I když zapneme ve hře multiplayer a nehrajeme spolu, tak to jde.. Nevíte prosím, co s tim? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Na 100% nedoporučuji updatovat Dashboard pokud máš Flash. V tematice flashe se moc nevyznám, ale to je mi jasné. Pokud ho updatneš tak máš jistotu BANu. (Možná nějaký nejnovější lite plus to dovoluje, nevím) Pálené hry by ti měli podle mě fungovat i nadále, jelikož se jedná o flash mechaniky a ne softwareu konzole(dashboardu). Jo, tak tohle je naprostá ptákovina. Update Dashboardu nijak nesouvisí s flashem. Flashem se změní firmware mechaniky, na který nemá Dashboardu sebemenší vliv. Druhá věc je nová ochrana AP2.5, kterou Dashboard od určité verze kontroluje. Nejnovější firmware LT+ proti tomu uživatele chráné. Jestli má člověk starší firmware, tak nesmí hrát hry s touto ochranou (právě teď je takových her +/- 6). V té chvíli, kdy by si takovou hru spustil, je jeho konzole žhavým kandidátem na BAN (krom toho, že se hra nespustí). Každopádně já ať jsem měl jakýkoliv flash, tak jsem si Xbox vždycky updatoval a konzole je uplně v pořádku. Ani flag nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouchyc Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Zdravim,hrajeme s kámošem GTA IV spolu online, ale dneska jsem se přesunul do jiný místnosti, na jinej kabel od netu a celej den nám to oboum píše ve hře: Unable to connect game session. Když se chceme připojit jeden druhýmu do Party normálně na Live, tak to najednou taky nejde.. Zkoušeli jsme už snad všechny možný způsoby jak se k sobě dostat, ale nejde to.. Zprávy, poznámky atd nám oboum choděj normálně.. K Live jsem oba připojený normálně, máme oba Gold a test připojení nám oboum vyjde normálně, jako kdyby všechno šlo... I když zapneme ve hře multiplayer a nehrajeme spolu, tak to jde.. Nevíte prosím, co s tim? Předem díky Taky mám tenhle problém zatím jsem se dočeltl že tento problém je v nastavení vašeho routeru nebo kamarádova. Jde oto že NAT na routeru je nastavený na střední nebo velkou kontrolu nebo filtrovaní dat a není úplně otevřený. Zatím jsem ještě nezkoušel router co mám doma přenastavovat ale o výkendu to skusím pokud se zadaří dám vědět. Pár odkazů kde to taky řeší: http://www.gamesApot.com/forums/topic/26475482 http://www.operationsports.com/forums/ncaa-football/257804-xbox-live-problem-cant-connect-one-particular-friend.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahoj chtěl bych jse zeptat mam dashboard na kinect a koupil jsem si fable 3 LE s bonusama a rád bych je využil ale na live jsem ještě nebyl tak se chci zeptat mam flash iXtreme LT a zajímalo by mě jestli s fashem LT+ bude měnší šance na ban nebo stačí jenom ten LT a ještě co jsou to vlny banú a kdy jsou jestli se to ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufikus Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Zdař.Měl bych otazku.když mam LT+,mužu jít ze starýma hrama patchlý na wawe 4 na live nebo je musím znova vytvořit iso a patchnout to na level 3v ABX?Díky za otpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Zdař.Měl bych otazku.když mam LT+,mužu jít ze starýma hrama patchlý na wawe 4 na live nebo je musím znova vytvořit iso a patchnout to na level 3v ABX?Díky za otpovědi. Na live by jsi měl chodit jen s hrama, který se jeví jako originálky. Takže žádný patchování na nižší wave. A když máš LT+, tak si ještě kontroluj SSv2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomka Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 ahoj, chci se zeptat, mám flash LT+ v1.1, můžu s flashem stahovat v klidu DLC do her? Nikde jsem o tomhle nic nenašel, tak by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 ahoj, chci se zeptat, mám flash LT+ v1.1, můžu s flashem stahovat v klidu DLC do her? Nikde jsem o tomhle nic nenašel, tak by mě to zajímalo Uplně v pohodě, jen si hlavně hry důkladně kontroluj viz: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baresacek Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 cus lidi mam jednu otazku kdyz budu mit original hru Battlefield Bad Company 2 a nebudu mít Live Gold zahraju si multiplayer Battlefieldu: BC2 pls poslete mi odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 cus lidi mam jednu otazku kdyz budu mit original hru Battlefield Bad Company 2 a nebudu mít Live Gold zahraju si multiplayer Battlefieldu: BC2 pls poslete mi odpoved Ne .... Pokud si již vyčerpal Trial GOLD na 1 Měsíc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 prosím vás, měl bych dotaz, budu mít nově xbox , žádný flash normálně s orig hrama, tak jsem se chtěl zeptat, že na UK live je mnohem víc demo nabídek než na českém, můžu mít oba účty a střídavě se přihlašovat pod český i pod anglický jen pro dema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 prosím vás, měl bych dotaz, budu mít nově xbox , žádný flash normálně s orig hrama, tak jsem se chtěl zeptat, že na UK live je mnohem víc demo nabídek než na českém, můžu mít oba účty a střídavě se přihlašovat pod český i pod anglický jen pro dema ? Na live můžeš mít účtů kolik chceš pod různými profily hráčů . Jestli jeden hráč může být na českém a druhý profil hráče na US to nevím - když je to na stejné IP adrese - ale můžeš to zkusit ( mohlo by to jít ) . Ale když budeš mít nový xbox tak dostaneš hned na každý účet zdarma měsíc GOLD ( můžeš to dostat takto 3 x ) a zbytečně by jsi si takto dva GOLD účty vyčerpal hned najednou . Takže to raději zkus až na druhý účet za měsíc po prvním , který si musíš stejně založit , když chceš dostat další měsíc GOLD zdarma . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 díky moc, to jsem ani nevěděl s Gold účtem. takže bych si asi založil UK účet, jak jsem psal mají pro mě důležitější větší nabídku dem, a pak zkusit český, pokud nechci nic kupovat, tak se bez českého asi obejdu, pokud to není od Microsoftu povinné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lujdzy25 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Zdravím, nevíte jak si zrušit účet na https://live.xbox.com/. Založil jsem si ho totiž dřív na netu neš na Xku a pak když jsem se přihlašoval na Xku tak jsem musel profil vytvořit znovu. Tak jsem zadal stejné ID(email) akorát jiné heslo a teď když se chci kouknout na net na svůj Xkovej účet tak mě nejde, protože se mi načítá ten původní a to druhé heslo které jsem použil u Xka mě to nebere. Divím se že mě to pustilo na stejné ID 2 hesla. Plosím co mám dělat, jsem začátečník, tak se nedivte za blbé dotazy. Děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Čau, kamarád mi řekl, že zítra bude xbox live weekend(zdarma) akorát o tom nic nemůžu nikde najít tak se chci zeptat jestli to je pravda nebo ne. díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Čau, kamarád mi řekl, že zítra bude xbox live weekend(zdarma) akorát o tom nic nemůžu nikde najít tak se chci zeptat jestli to je pravda nebo ne. díky :) je to pravda, reklama je i na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streety Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 super, díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 není zač, tady máš to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masi113 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 proč se mi tam nechce ten gold dát, když je ten víkend zdarma??? Mam furt free a ne gold. Mam to nějak aktivovat? Jestli jo tak prosim napište. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.