LuK4SO Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 tak já nevím, ale když se podívám na xbox live, tak mi to napíše datum, kdy budu moct migrovat a mám CZ účet. to sice budeš moc migrovat ale ne na us live. migraci ti to dovolí pouze do nově zřízených live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mam Xbox Jasper a uvazuji o Kinectu. Obsahuje, prosim, Kinect Wifi adapter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mam Xbox Jasper a uvazuji o Kinectu. Obsahuje, prosim, Kinect Wifi adapter? Nevím proč svůj dotaz dáváš dvakrát !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Chtěl jsem se zeptat. Když jsem chtěl odemknout Trial verzi hry Peggle, tak mi vyskočila chyba 800700E8. Nevíte jak tuto chybu vyřešit? Nikde jsem nenašel jasné vysvětlení této chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Chtěl jsem se zeptat. Když jsem chtěl odemknout Trial verzi hry Peggle, tak mi vyskočila chyba 800700E8. Nevíte jak tuto chybu vyřešit? Nikde jsem nenašel jasné vysvětlení této chyby. trial této hry není podporován v tvém regionu ... nic jiného mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Panove mam dotaz. Mam hodne stary ucet, tenkrat zalozeny fiktivne nekde v UK. Moje otazky zni: -mam migrovat? Co ztratim a co ziskam? -muzu si dobit points pomoci paypal nebo platebni karty - nebo mi to zjisti ze je karta CZ? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Mohu se zeptat, uvazuji o xboxu360 slim. Zajimalo by me jak, je to, kdyz chci hrat hry pres internet to musim si zaplatit ten gold ucet? nebo muzu v klidu hrat a nekupovat ho? Dal me zajima ten slim ma v sobe wifi, to znamena, kdyz mam doma wifi, tak nemusi pripojovat pres kabel k internetu, ale staci pres wifi? a jeste kdyz koupim originalni hru, ale pouzitou, mohu stale hrat online pres internet? Mozna to sou blbe otazky, ale sem uplnej novacek a o xboxu premyslim teprve mesic a jeden uz mam objednanej na ceste, tak at vim na co se mam pripravit:D predem moc diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Gold účet se kupuje kvůli toho abys mohl hrát online. Jinak ho kupovat nemusíš, ale multiplayer si nezahraješ. (první měsíc na LIVE je GOLD účet zdarma 8)) Ano, žádné kabely nemusíš tahat. Drtivá většina bazarových her jde hrát online. S vyjímkou NHL11, FIFA11 a Dead Space 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 nhl a fifa, to teda asi nepujde ani Fight NIGHT Round 4 bazarovej, protoze je take od EA nebo ten pujde. Takze na multiplayer si jeste doplatim. dekuju moc za info. Jen nevim jestli mam jit do toho slima. ale muzu mit novej za 4000, tak mi to nepripada tak spatna cena, ale cetl jsem ze nejak nejde flashnout, ale kdyz chci hrat multiplayer hry, tak stejne bych ho nemohl mit flashnutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Panove mam dotaz. Mam hodne stary ucet, tenkrat zalozeny fiktivne nekde v UK. Moje otazky zni: -mam migrovat? Co ztratim a co ziskam? ztratis tunu obsahu (dema, nektera DLC (treba pro ME2), game on demand a indie hry atd.) ktery na ceskem marketplace zatim neni a mozna nikdy nebude ziskas - vubec nic do the math :) (jo, vlastne ziskas oficialni ceskou podporu pro xbox !!!111 - cili si muzes zavolat na helpdesk ze ti neco nejde a oni te vyfakuji cesky misto anglicky) -muzu si dobit points pomoci paypal nebo platebni karty - nebo mi to zjisti ze je karta CZ? Diky moc CZ platebni kartu to s nejvetsi pravdepodobnosti odmitne, jak je to s paypalem, to nevim ale popravde, proc bys kupoval body primo od MS ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moody999 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 chci se zeptat jestli musím mit zaplacen xbox live nebo stačí byt připojený na net když si chcu stahnout něco do hry např. mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 chci se zeptat jestli musím mit zaplacen xbox live nebo stačí byt připojený na net když si chcu stahnout něco do hry např. mapu Když chceš jen stahovat dema a podobně , tak nemusíš mít placený GOLD účet . Jestli ale ta konzole ještě nebyla registrovaná na live , tak dostaneš při první registraci zadarmo na tři měsíce GOLD . Potom máš zdarma silver účet , za který se neplatí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Koupil jsem si xbox 360 slim a mám problém s připojením k bezdrátové síti. Mám router TP-link. Při zapnutí x-ka mi ukazuje konsole intenzitu signálu ale jak dám test conection tak se stále nedaří připojit k bezdrátové síti. Zkoušel jsem se připojit i přes kabel a ručně nastavit IP adresu ale stále se nemůžu připojit. Prosím prosím neměl jste někdo podobný problém? jsem už z toho nešťastný...:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Koupil jsem si xbox 360 slim a mám problém s připojením k bezdrátové síti. Mám router TP-link. Při zapnutí x-ka mi ukazuje konsole intenzitu signálu ale jak dám test conection tak se stále nedaří připojit k bezdrátové síti. Zkoušel jsem se připojit i přes kabel a ručně nastavit IP adresu ale stále se nemůžu připojit. Prosím prosím neměl jste někdo podobný problém? jsem už z toho nešťastný...:cry::cry::cry: U čeho konktrétněto hodí chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 U čeho konktrétněto hodí chybu? Ahoj, zkusím Ti to aspoň trochu popsat, doufám že z toho budeš chytrej. Mám nové x-ko slim a chtěl bych hrat na live. Nemám ještě založený žádný učet a tak zkouším tuhle cestu: system settings-network settings-teď tam mám mou bezdratovou síť a ukazuje plné 4čarky-dám A a test xbox live conection-teď se x-ko snaží spojit s mou síti a nasledně vyskočí: test failed- there's a problem with your connection. Select More info for a description of the problem and how you can fix it. :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MrFlash Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ¨cs lidi po mě to chce update (to je normální) ae dyž upadtnu ztratim flash....Nějaký řešení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ¨cs lidi po mě to chce update (to je normální) ae dyž upadtnu ztratim flash....Nějaký řešení ? Už ti na to bylo odpovězeno - nerozumíš ? Žádné jiné řešení není ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 ¨cs lidi po mě to chce update (to je normální) ae dyž upadtnu ztratim flash....Nějaký řešení ? Tím líp né? konečně šance být poctiví hráč a né zlodej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Když si koupím hru v Games on Demand, je to nějak slotově omezené jako na PS3 ? Můžu to stáhnout kolikrát chci? V připadě na jiným Xku zadat profil a stahnout to tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Když si koupím hru v Games on Demand, je to nějak slotově omezené jako na PS3 ? Můžu to stáhnout kolikrát chci? V připadě na jiným Xku zadat profil a stahnout to tam? žadné sloty ani podobné píčov*ny můžeš jich stáhnout kolik chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Když si koupím hru v Games on Demand, je to nějak slotově omezené jako na PS3 ? Můžu to stáhnout kolikrát chci? V připadě na jiným Xku zadat profil a stahnout to tam?na jiném xku to bude fungovat jenom s profilem, kterým se hra koupila. xko musí být online, jinak ti to pojede jenom jako demo. jednou za rok můžeš převést licenci a potom to bude fungovat na všech účtech na novém xku i offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Mam Xko asi rok, ale tak pul roku jsem na nem nehral. Po pul roce jsem se prihlasil na svuj ucet na PC a zmizeli mi pratele i G v dohranych hrach. Kdyz zapnu xko, porad tam vse na profilu mam, ale na PC uz nic z toho neni a zobrazuje se mi 0G, jako bych nikdy zadnou hru nehral. Na PC mi zmizel i Avatar, proste vsechno je fuc...Da se to nejak obnovit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Zkus se připojit s Xkem na net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Zkus se připojit s Xkem na net :) To jsem zkousel...aji rozehrat nejakou jinou hru..ale nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 To jsem zkousel...aji rozehrat nejakou jinou hru..ale nic... Tak zkus ještě napsat na xbox podporu... pokud nic tak si hold asi budeš muset založit nový učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.