romik Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Potřebuju poradit jak mít NAT:OPEN. Díky nastav na routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 koupil jsem si použité slimko, je na něm Xbox live gold, můžu si do xboxu dát ze starýho svůj profil a přetáhnout si na něj xbox live gold? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Ahoj, jak zruším, aby se mi z účtu brali peníze za měsíční live, ikdyž ho nechci ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Zdravím, prosím o radu. Koupil jsem si LIVE GOLD na 12.měsíců a to číslo jsem zadal na jednom z profilu na xboxu, ale chtěl bych aby šel i druhý profil hrát přes LIVE, ten mi ukazuje že je LIVE FREE a ten přes který jsem LIVE GOLD aktivoval tak je LIVE GOLD. TO jde jen na jeden profil to LIVE GOLD, i když to máte ty profily na jednom xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Zdravím, prosím o radu. Koupil jsem si LIVE GOLD na 12.měsíců a to číslo jsem zadal na jednom z profilu na xboxu, ale chtěl bych aby šel i druhý profil hrát přes LIVE, ten mi ukazuje že je LIVE FREE a ten přes který jsem LIVE GOLD aktivoval tak je LIVE GOLD.TO jde jen na jeden profil to LIVE GOLD, i když to máte ty profily na jednom xboxu? přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Bude tento kupon fungovat na vsechny ucty UK, US nebo CZ? http://www.jrc.cz/hra_x360_xbox_live_12_months_gold_card_50_sleva_ke_hram Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Chtěl bych se zeptat když sem si koupil gears of war 3 a updejtuju na nový DB ten co my z flashnuté konzele udělá nefleshnutou tak mužu v pořádku na live nic by nestalo jen bych neměl flash takže by my nehrozil ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Chtěl bych se zeptat když sem si koupil gears of war 3 a updejtuju na nový DB ten co my z flashnuté konzele udělá nefleshnutou tak mužu v pořádku na live nic by nestalo jen bych neměl flash takže by my nehrozil ban? Update zmíněného DB na konzoli s flashem ti ji může flagnout, takže abys byl úplně v bezpečí, je lepší přeflashovat na původní FW, provést update na 13599 a pak flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Bude tento kupon fungovat na vsechny ucty UK, US nebo CZ? http://www.jrc.cz/hra_x360_xbox_live_12_months_gold_card_50_sleva_ke_hramDíky Nevíte? Zatím s tím nemám zkušenost a rád bych si ten kupon koupil, ale mam UK ucet, tak se chci ujistit, zda bude kupon fungovat. Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Žil jsem v tom, že když mám flash a budu hrat pálenou hru online na liveku, tak dostanu ban. Jenže jsem se dověděl, že celá řada lidi na liveko chodí i přes flash a v pohodě řadu měsícu hrajou. Chtěl jsem vědět, jestli existuje nějaký způsob jak banu předejít a jaká je šance, že ho dostanu. Díky za odpověď, nevím kde jinde se poradit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 ''Váš platební nástroj nebylo možné autorizovat. Kontaktujte prosím vašeho poskytovatele nebo zvolte jinou možnost platby.'' zadal jsem udáje karty a tohle napsalo když jsem to vše vyplnil vyskočilo toto :O při potvrzení platby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Žil jsem v tom, že když mám flash a budu hrat pálenou hru online na liveku, tak dostanu ban. Jenže jsem se dověděl, že celá řada lidi na liveko chodí i přes flash a v pohodě řadu měsícu hrajou. Chtěl jsem vědět, jestli existuje nějaký způsob jak banu předejít a jaká je šance, že ho dostanu. Díky za odpověď, nevím kde jinde se poradit.. Takže musíš mít každopádně nejnovější flash (pořád aktualizovaný)- teď je LT+ 1.91(pro FAT) a LT+ 1.92(pro Slim). Každou hru project přes program abgx360(nastavení tohot programu najdeš zde http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 a zde http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 ), někdo tvrdí, že bys taky neměl hru po livku hrát před oficiálním datumem vydání. Pokud todle vše dodržuješ máš šanci na BAN minimální (POŘÁD TU MALÁ ŠANCE JE!). MS má období tzv. banových vln-banuje označené xboxy (flagnuté) a i flashlé xboxy (při tomto období je lepší vůbec nechodit na livko, ikdyž máš nejnovější flash). Kdy jsou banové vlny se dozvíš zde na fóru, až se tu budou kupit příspěvky s tím, že lidi dostali BAN a měli nejnovější flash. Pokud jsem napsal něco špatně, tak ať mě více znalí opraví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Nevím, jak to přesně je, ale měl jsem za to, že platby českou kreditkou nefungují, možná se pletu, ale také by mě to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Tak to ať jdou do háje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 jakubgaluszka: vím, že je to asi blba otázka, ale máš u své banky odblokováno nakupovaní ze zahraničí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Vůbec netušim...ale to je fuk koupím to zas od frostyho...potřeboval jsem je sice hned.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Já pravě kreditku nikdy nezkoušel ale je fakt, že musíš mít povolené internetové platby, jinak nezaplatíš nic... EDIT: A jakubgaluszka, co máš za účet? UK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Jakej účet je lepší založit us, uk, cz? Popřípadě s jakým mailem, at nepřijdu o profil.. Nejspíš udělám ten CZ, stačí mít email na centrumu ne? Předem díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Dříve CZ účty vůbec nebyly, proto lidé museli založit jiný, zpravidla to byl UK nebo US. V současné době se zakládají stále i UK nebo US, i když je CZ přístupný z toho důvodu, že na nich je mnohem více dem/her ke stažení a obsahu celkově vůbec, CZ je taková "demoverze"... Já mám UK s @hotmail.com a v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Já mám na online spíš PS3, ale ted chci zkusit i xbox, tak proto se ptám.. O dema teda nejde, spíš jen zda s českým mailem to nebude nějak haprovat ten CZ účet. Pokud někdo má CZ účet a email na centrumu napište jen že to funguje, jak má. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 To se neboj, muzes tam dat jakykoli mail, ale mozna bych preci jen doporucoval zalozit nejaky novy XBOX email... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Lidi přiznávám se že jsem tohle forum přeskočil a jdu hned na dotaz,chci si pořídit live a v rychlosti :-) Ten účet silver je v čem horší? A ceny silver a gold to najdu kde,na microsoft stránkách nebo kde?? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Zdravím, nevím zda se tu někdo na to ptal nebo to tu řešil. Jsem na LIVE čerstvě, ačkoliv mám Xko už dýl a dneska jsem si koupil 2100 bodů a někdo mi říkal, že si za to můžu koupit levněji FIFU 12 .... A tak se dívám a možnost, že bych si mohl za body koupit FIFU nikde nevidím, může mi s tím někdo poradit? Pokud se nedá koupit, tak jde nějak těch 2100 proplatit, nebo něco podobného? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Četl jsem tady někde, že se stává že i bez flashe mohu dostat ban, co je na tom pravdy? Nikdy jsem flash neměl, je tedy nebezpečí banu nebo to je na 100% že ho nedostanu? A dále, na stahování updatů do her mi stačí silver účet? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Lidi přiznávám se že jsem tohle forum přeskočil a jdu hned na dotaz,chci si pořídit live a v rychlosti :-) Ten účet silver je v čem horší? A ceny silver a gold to najdu kde,na microsoft stránkách nebo kde?? díky moc Silver účet má každý a ten je zdarma...ale nemužě na něm hrát multiplayer hry...Gold máš se vším všudy a vyjde tě na cca. 200,- na měsíc. Pokud ale koupíš předplatné na celý rok, vyhází to kolem 65,- měsíčně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.