sk8ers Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Dobrý den, chci se jen zeptat jak dlouhou má dobu trvání Gold účet než ho aktivuji(jestli nemá nějakou lhůtu splatnosti). Předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 cus jak zmenim cz ucet na us ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Dobrý den prosím vás to nejde normální Internet na xbox 360,myslím třeba jít na seznam.cz atd.. ?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Ne to teda nejde. Máš tam akorát služby např. Youtube, Twitter, Facebook, Binq atd... Xbox nemá plnohodnotný internetový prohlížeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Aha,Děkuji..A prosím tě,kde najdu nějakou pamět na konzoli,abych tam mohl smazat hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Doporučuji přečíst zde - http://support.xbox.com/cs-CZ/games/xbox-games/manage-games-data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Ano přečetl jsem si je a mám to..Děkuji Skywalker .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B1abla Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Ahoj, před nedávnem jsem se po dvou letech hraní na xBoxu 360 přihlásil na Live. Mám ten to problém: mám v konzoli svůj profil jménem B1abla (12410 G), po registraci na Live jsem přehlédnul kde se zadává nick a nějak jsem ho přeskočil, nicméně po dokončení registrace mám vedle avatara ve výběru profilů nick B1abla pod ním je stav G-ček a nad nickem je: XBOX LIVE VolantBaton4 Jelikož jsem si chtěl VolantBaton4 změnit dostal jsem zde kontakt na: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1343404060&rver=6.2.6289.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Flive.xbox.com:443%2Fxweb%2Flive%2Fpassport%2FsetCookies.ashx%3Frru%3Dhttps%253a%252f%252flive.xbox.com%252fcs-CZ%252fChangeGamertag&lc=1029&id=66262&cbcxt=0 kde jsem si po přihlášení změnil nick na B1ablaCZ a upravil vzhled avatara. Od té doby je to asi 3 týdny jsem na Live nebyl. Ale když jsem si dnes koupil Kinect a chtěl se připojit na Live napsalo mi to hlášku: Your xbox live membership information isn't valid. Use a profile with a valid membership or download your profile from Xbox Live. Prostě se vůbec nemůžu připojit ze svým profilem k nějaké hře, musel jsem použít profil pro hosty, který na Live připojený nikdy nebyl. Zkoušel jsem podle rad na internetu stáhnout profil jenže se stáhne úplně jiný avatar bez G skóre - respektive s nulovou hodnotou s názvem B1abla, poté jsem si sednul k PC a přihlásil se k účtu na Live kde byl jen ten to profil. Nevíte někdo co stím? Pokud jsme to napsal nepochopitelně nebo neúplné rád doplním, děkuji předem za ochotu a případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarri Kurri Chrastný Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 zdravim... mam takovy problem, wifi router pste nic takovyho nemam vzdycky sem klasicky z kompu vytahl UTP a hodil to do xka a normalne sem se pripojil... tedkon asi po pul roce to chci udelat znova jenze mi to pste nefunguje kdyz dam test tak se to nespoji ani stim NETWORK nevim cim to je... v unoru to bylo na reflashi ale myslim ze stim se nic stat nemohlo nevi nekdo jak co nastavit? uz sem prosel spousta for alee nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 zdravim... mam takovy problem, wifi router pste nic takovyho nemam vzdycky sem klasicky z kompu vytahl UTP a hodil to do xka a normalne sem se pripojil... tedkon asi po pul roce to chci udelat znova jenze mi to pste nefunguje kdyz dam test tak se to nespoji ani stim NETWORK nevim cim to je... v unoru to bylo na reflashi ale myslim ze stim se nic stat nemohlo nevi nekdo jak co nastavit? uz sem prosel spousta for alee nic Je možné, že tvůj poskytovatel ti blocknul internet na MAC adresu (inikátní číslo každého síťového zařízení) pro tvou síťovou kartu. Buď zkus kontaktovat poskytovatele, a nebo ti něco blbne a zkus v xku místo automatic IP nastavit static ip (podle toho co máš nastaveno v pc). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarri Kurri Chrastný Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Je možné, že tvůj poskytovatel ti blocknul internet na MAC adresu (inikátní číslo každého síťového zařízení) pro tvou síťovou kartu. Buď zkus kontaktovat poskytovatele, a nebo ti něco blbne a zkus v xku místo automatic IP nastavit static ip (podle toho co máš nastaveno v pc). aha no tak kdyby to blokli tak by snad aspon dali neco vedet ne? x-) ikdyz tadyty saskove co to odnich mame se neozvou snicim to radsi nebudu hrat London 2012 nez abych se snima domlouval... no co mam v PC to musim nejdriv najit papiry ptz v PC mam automaticky x-) ale pres SPUSTIT se to da zjistit jenomze mi tam chybi DNS, ale jinak diky za odpoved ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 aha no tak kdyby to blokli tak by snad aspon dali neco vedet ne? x-) ikdyz tadyty saskove co to odnich mame se neozvou snicim to radsi nebudu hrat London 2012 nez abych se snima domlouval... no co mam v PC to musim nejdriv najit papiry ptz v PC mam automaticky x-) ale pres SPUSTIT se to da zjistit jenomze mi tam chybi DNS, ale jinak diky za odpoved ;-) DNS bývá v 95% stejná jako výchozí brána. Stačí zkusit. Mimochodem návod pro to "spustit" jak říkáš je: 1 Ve Windows dej nabídku start, klikni na spustit a napiš "cmd" a potvrď enter. (Otevře se příkazový řádek) 2 Napiš "ipconfig/all" a opět potvrď entrem 3 A teď si najdi řádek kde je napsáno "DNS Servers." Zde by měla být napsaná ip adresa DNS serveru kterou používá tvůj počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarri Kurri Chrastný Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 DNS bývá v 95% stejná jako výchozí brána. Stačí zkusit.Mimochodem návod pro to "spustit" jak říkáš je: 1 Ve Windows dej nabídku start, klikni na spustit a napiš "cmd" a potvrď enter. (Otevře se příkazový řádek) 2 Napiš "ipconfig/all" a opět potvrď entrem 3 A teď si najdi řádek kde je napsáno "DNS Servers." Zde by měla být napsaná ip adresa DNS serveru kterou používá tvůj počítač. tam mi to pise> Pripona DNS podle pripojeni catv-pecky. licanet.cz xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 tak dej jeste příkaz "ping catv-pecky.licanet.cz" a co ti to ukáže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD]chlapi mohl by mi ted nekdo poradit prosim, da se na xbxou vytvořit nejaky bind? nevim jestli to nazyvam dobře ale myslim tim to že si předvolim text a pak jen zmačknu neco a ten text mužu odeslat. dik[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 to by se mi taky hodilo, ale jeste jsem na to nenarazil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Zdravim:-) ..lidi jde se vam pripojit na live? neak mi to nejde a kdyz se chci na PC pripojit na xbox.com tak mi to pise runtime error jsem jediny? mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 mě to dělá taky,asi ma nějaký problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 taky se my od rana nedari pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 doprdele dal jsem si stáhnout znova profil a ted na xboxu nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Taky nejde,ale když dám test připojení tak je to ok. ale nepřihlásím se :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidfrancik Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 ůplně to samé,nefunguje ani podpora na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Tak si dám Single Borderland :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 už to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 No tak me uz to slo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.