Haades1468624236 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Čau všem, chtěl bych poprosit o radu. Rozhoduji se mezi koupí PS3 a Xbox 360. Vlastním PS2, na kterém doteď hraju převážně jen Fifu 10 a občas GoW 1, 2 a pak Wiičko, na kterym hraju defakto jen když je nějaká hravá návštěva :-) PS3 nebo Xbox 360 chci koupit hlavně kvůli Fifě a NHL a hraní online. Mám i pc, ale přijde mi prostě, že konzole je konzole navíc loňská Fifa mě na pc moc nebrala. (uvidíme jak ta letošní). Otázka zní - pro hraní online Fify nebo NHL je lepší komunita na Xbox nebo na PS3? Kterou konzoly by jste doporučili pořídit z hlediska online hraní? P.S. dotaz jsem hodil pře pár dny do PS3 sekce, ale byla jen jedna odezva. Když tak mě nekamenujte jestli jsem to fouknul do špatnýho vlákna ;-) Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Ahoj , PS3 online hrání máš zadarmo za to Xbox Live musíš platit...Je to na tobě do čeho chceš jít..Platit nebo hrát huř zadarmo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 právě já osobně koupil xbox 360 a radši si za xbox live připlatím a bude hrát co nejlíp to jde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades1468624236 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Cofik: v čem se projevuje na PS3 to horší hraní online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 zdarte jsem 2 dny novy xkař a už si nevim rady chci jit na LIVE ale když dam TEST spojeni tak mi to napiše že mam NAT moderate a tak sem studoval a zistil sem ze to mam změnit Open ale na youtube su navody jen kdyz mam router ale ja mam jen modem a tak mě to ve 4kroku registrace napiše že to nyní nefakčí vite co stym? To si musim koupiť router? nebo vi někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Chci se zeptat co nam prinese za + CZ Live? Nebo spise takhle mam ucet zalozeny fiktivne nekde v UK, mam GameScore kolem 5.500. Da se nejak prenest score na cz ucet? Proc na stavajicim uctut (gold) nefunguje last.fm a podobne paradicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Jediný co přinese, bude drahej gold a drahý ms pointy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorobot Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 prosimtě cos tam měl špatně nastavený?? mě to totiž píše to samý a vůbec nevim co stim dělat.. dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Lidi mám dotaz kecá se tady někde o těch přídavcích do hry myslím tím to DCL má vycházet DCL pro Mafii2 a já nemam LIVE dá se to ale i tak dostat nějak do x-ka aby to fungovalo ?? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Balíčky výjdou myslím pouze na livu .. Takže jestli by sis je chtěl zahrát musíš mít JTAG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 ale na xbox sky se to da stahovat to mi ver a me zajima jak to pak dostat do xka a zaparit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
offroad Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 ahoj poradíte mi jak si mam vytvořit ůčet furt mi to píše toto (xbox live signup is currently unavallable. Pleas try again later) a email mam na gmail dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Zkus si vytvořit email na hotmailu ;)...taky jsem ten problém měl a pak zmizel :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
offroad Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 sem skoušel taky furt to stejný:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 V nastavení xboxu si musíš změnit v LOCALE z Czech republic na US - potom ti to půjde . Nezapomeň si to po vytvoření účtu vrátit , nešly by ti hry v češtině . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
offroad Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Dík uš to fachá:wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martmclein Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Čau chtěl jsem se zeptat když budu mít UK nebo USA účet na xbox live můžu dostat ban nebo mám radši počkat na CZ xbox live.Přede diky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Asi už to tady bylo ale jak zjistím zapomenuté heslo na live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 http://www.xbox.com/en-US/support/fa...-passcodes.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Čau hale mužu se zeptat nemáte stránky kde se dá koupit ten kabel nebo ten adapter nějak levně ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Kabel je levný všude .. je to obyčejný ethernet kabel cca 100 kč podle délky. Wifi adapter na aukro.cz za 800 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Chceš kabel nebo ten wifi adaptér? Kabel stojí pár korun ... http://www.alza.cz/kabel-utp-patch-kat-d40031.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Jo a pls sem fakt lama vim ale vysvětlí mi někdo jak to vlasne funguje přes ten kabel ? pls pls sem votravnej vim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Máš to tady v threadu ... akorát připojíš kabel jedním koncem k X360 a druhym k routeru/modemu. Potom v konzoli spustíš Text Connection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 díky Kenny dávam THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.