masi113 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 asi je to trapnej dotaz ale je v xboxu nějakej browser? a jestli ne tak dá se tam nějak dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Jestli myslíš browser na internet, tak tem tam není ani tam dát nejde pokud vím...Alespoň ne na orginalni firmware... Už se to tu řešilo např. zde http://console-forum.net/tema/33801-xbox-360-internet-browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Zase další , který by chtěl mit xbox i jako počítač . Ten máš snad , tak proč by jsi ho chtěl i v xku ? Xbox je HERNÍ KONZOLE !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mam dotaz: Po 3letech co mam xbox, tak jsem teprve ted zacal hrat na LIVE-super vec, jiny rozmer hrani, ale mame s kamaradem maly problem - chat neboli hlasova komunikace. Jak to presne funguje? Vzdy je takove ticho a pak to cvakne (pripada mi, ze to funguje jako vysilacky). Nekdy nam to spadne a spatne se slysime nebo se neslysime vubec-coz je voproz:( Vypozoroval jsem, ze pokud hrajeme auta treba sami dva nebo 3, 4 slysime se dobre, ale pokud hrajeme nejake team deatmach ve 20lidech tak je to spatne nebo se neslysime vubec. Oba mame dostatecne pripojeni k netu. Jak to resite Vy? P.S. kdyz vytahnu headset, tak slysim kamarada z reproduktoru (z kina)-coz se mi vice zamlouva, nelze si pripojit jen mikrofon a zbytek slyset s ostatnimi zvuky? THANKS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 registroval jsem se pres internet a ted kdyz se snazim prihlasit pres konzolu, tak mi to vytvari jen novej profil. na existujici se to neprihlasi, nevi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damian Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Hej, Migroval někdo na to CZ a dostal ty body jak se kdesi psalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Hej, Migroval někdo na to CZ a dostal ty body jak se kdesi psalo??? Jo, dostal jsem 800MSP... A to jsem migroval jen účet, který nepoužívám, na kterém hraju jsem já debil nezadal věk 18 a více let a tedka nemůžu dělat skoro nic, ani migrovat :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Němáte někdo prosim vás email na CZ Xbox Live podporu ? Dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Němáte někdo prosim vás email na CZ Xbox Live podporu ? Dík ;) Tak na stránkách ho nemají, ale když jim zavoláš tak ti ho snad řeknou. [b]Telefonní čísla[/b] [list] [*]Bezplatná linka: [b]239 000 459[/b] [*]nebo 800 142 365 [/list] [b]Provozní doba[/b] K dispozici je telefonická podpora. [list] [*]Pondělí – pátek: 09:00-17:00 [/list] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kolář Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahoj, potrebuju poradit s GOLD uctem. vytvoril jsem si mejla na hotmail pak se prihlasim na live a pokracuju ve vytvoreni uctu, vsechno v poho. Zadam kod pro aktivaci GOLD,taky v poho. Ale problem je s tim, ze jsem se regnul na ceskej live a tam mam GOLD, takze uplne osekany. Zkousel jsem vytvorit novy ucet na jina email a tam dat USA a live jede full a jeste s mesicem GOLD zadara. Proto bych se chte zeptat jak zmenim u toho uctu co ma ted CR live GOLD ucet na ten pro USA, UK... abych mohl jit na facebook atd...s tim GOLD ucetem... Jde ten kod z karticky nejak deaktivovat pro ten ucet na CR live a prendat ho pak na USA live?? Nebo nejak jednoduse zmenit CR live na USA live... Snad sem to dobre popsal... Protoze jsem z toho zmatenej...:D Mocc moc diky za rady...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustDoiT Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Zdravíčko, Nemám moc času na pročítání a je dost možné, že tady tato otázka zazněla, proto se omlouvám za spam :). Nedávno jsem měl flash s verzi 1.6, kde jsem používal activate iso - vše šlo bez problémů, hrál jsem spoustu pálených her a nikdy jsem se nepřipojoval na internet. Teď jsem si nechal udělat flash LT+ (ten nejnovějši, který si poradí s Ap 2.5) a chtěl bych vědět, zda se mohu v klidu připojit na internet aniž bych dostal ban. Je to teď když mám nový LT+ možné ? Dá se hrát MP hry když si koupím gold členství ? Omlouvám se, zda se to tady už řešilo, ale nemám čas na pročítání, tak se raději zeptám lidí, kteří se vtomu věnují dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiiss Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Taky by mě to moc zajímalo...osekany je to jako prase:-( Ahoj,potrebuju poradit s GOLD uctem. vytvoril jsem si mejla na hotmail pak se prihlasim na live a pokracuju ve vytvoreni uctu, vsechno v poho. Zadam kod pro aktivaci GOLD,taky v poho. Ale problem je s tim, ze jsem se regnul na ceskej live a tam mam GOLD, takze uplne osekany. Zkousel jsem vytvorit novy ucet na jina email a tam dat USA a live jede full a jeste s mesicem GOLD zadara. Proto bych se chte zeptat jak zmenim u toho uctu co ma ted CR live GOLD ucet na ten pro USA, UK... abych mohl jit na facebook atd...s tim GOLD ucetem... Jde ten kod z karticky nejak deaktivovat pro ten ucet na CR live a prendat ho pak na USA live?? Nebo nejak jednoduse zmenit CR live na USA live... Snad sem to dobre popsal... Protoze jsem z toho zmatenej...:D Mocc moc diky za rady...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 To je pravda,mám 1800 points a nemám je za co utratit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Čau, hele mám otázku mám flashnutej Xbox a chtěl bych jít na live, tak se chci zeptat pokud nebudu hrát palený hry (jenom original) když budu připojenej hrozí mi ban?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Europoid Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Dari se nekomu pres Marketplace stahnout hry ze staryho xboxu? Zkousel jsem jich nekolik: Max Payne 2, SC: Chaos Theory, Dreamfall, ... Vzdycky mi to napise, ze nejsou v mym regionu k dispozici. Ucet mam nastavenej na USA - cesky LIVE by ty hry ani nenabidl - s tim ze pouzivat cz je nesmysl jsem se uz smiril.. Ale safra... Proc by ty hry nemely jit stahnout..? Jiny placeny veci, jako DLC, nebo ARCADE hry mi stahnout slo bez problemu. Ale jakoukoli old-xbox hru jsem zkusil, pokazdy ta sama chyba... Da se to nejak oblafnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Mám Xbox live nastavený na ČR, ale vůbec se mi nezobrazí různý věci jako DLC atd. který u jinejch zemí jdou. Chci se zeptat jestli to někdy pude, konkrétně mi jde o DLC do Mass Effect 2. Popřípadě jde to nějak předělat na UK nebo US ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ahoj mám menší otázku. Jsem úplný začátečník co se týče xbox live. Na jednom xboxu mám profil já i můj malý bracha. Chci se zeptat jak je to s placením xbox live gold, když bychom chtěli hrát oba, musím platit každý zvlášť?(možná bude vadit, že on si udělal ČR verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ahoj mám menší otázku. Jsem úplný začátečník co se týče xbox live. Na jednom xboxu mám profil já i můj malý bracha. Chci se zeptat jak je to s placením xbox live gold, když bychom chtěli hrát oba, musím platit každý zvlášť?(možná bude vadit, že on si udělal ČR verzi) Ano musite, gold se vaze k uctu, ne ke konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 no to je pro mně dost velké zklamání, koupil jsem xbox hlavně kvůli hraní multiplayeru, nejde se obrátit přímo na microsoft, že by se ty učty nějak sjednotily? protože když bude jeden hrát, tak druhý nebude a za to se mi dvakrát platit internet nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 No takze..co se vlastně stane když dostanu BAN..? mužu dál hrát..?..dívat se na dilmy poslouchat hudbu..?...mám totiž v plánu si koupit X360 s kinect(em)...a tohle mě docela zarazilo a zajimalo.... předem děkuji..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Chci se zeptat když sem poprvé zapnul xbox tak sem si vytvořil nějakej účet, na kterej se mi teď přičítaj géčka, a teď přišla chvíle kdy bych chtěl začít hrál na xbox live, tak sem se zaregistroval na www.xbox.com a když se na x live přilásím na ten vytvoření účet na xbox.com budu tam mít ty géčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Jo budeš je mít ty ti zůstanou neboj :wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Chci se zeptat,nevite jak je to,jeden profil mam uk,druhy profil cz,na cz uctu mam nastavenou kreditku pro kup veci ale ja bych chtel koupit pres live gold na kreditku ale na tom uk,tak jestli nebude nejaky problem a muzu nastavit na tom uk stejne tu kreditku jak na cz.dekuji za odpoved?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandaskaOK Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ahoj bando, mám XBOX asi týden a už spekuluji jak jej otevřít. XBOX jsem si otevřel - tzn. porušil pečetě atd... to mě ani tak netrápí. Horší by byl BAN. Mám mechanilu Lite-on s FW 9504 tzn. čekám kde najdu FW LT1.1 a flashnu. Chci hrát on-line. např. COD6 atd... jak to tak vidím, tak Flash LT+ 1.1 by mě měl zajistit, že nemusím hry kontrolovat a patchovat. Hry s patchem nelze hrát on-line je to tak ? Je to tak, že mohu hrát on-line s LT+ 1.1 a nemusím patchovat hry ? S tím, že se budu modlit, abych nedostal BAN. Dále, lze BAN nějak zrušit ? díky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 odpovím jen na jedno: Ban zrušíš dvěma způsobi: 1. koupením nové konzole 2. přestaneš krást a teď do mně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.