Doudi Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Zdravim potřebuju poadit nám nahranej ps3 firmwar 3.40 jak mám nahrád do ps3 starší jesli to jde děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sumachr Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 stahnes si ho z netu na flasku a upgradujes stejne jako by si daval vyssi verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doudi Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 jo moc dík a ještě mám jednu prozbu mám takový problém,poslední dobou(myslím,že to začalo po aktualizaci fw) mi blbne PS3(80GB verze).Když chci zapnout hru,z disku i dema, tak mi najede černá obrazovka a dále nic.Vypnout to nejde jinak než zezadu na konzoli.Chvíli to nechám vyplé a potom,když jdu hrát tak hra najede.Dneska jsem hrál hru a když jsem chtěl vyjet tak se to seklo a blikala obrazovka.A ještě,když to zapnu a mám vevnitř disk tak mi ho rovnou neukáže,ale musím ho vyndat a dát zpátky.Chtěl jsem se zeptat jestli to dělá ještě někomu nebo jsem sám popř. co s tím.Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Starší FW do PS3 samozřejmě nahrát nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamar Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Takže máme čekat než vyjde nový fw a jestli nám ty hry náhodou pak zase nepojedou??Jinak nevíš co s tím??Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Tohle asi FW. nebude, spíš to vypadá že s ps3 je něco v nepořádku.Jinak když se ti ps3 zasekne dá se vypnout dlouhým podrženým zapínacího tlačítka(je to o hodně šetrnější než přímé vytáhnutí ze zásuvky či vypnutí ze zadní strany konzole). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sumachr Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Starší FW do PS3 samozřejmě nahrát nejde... nic ve zlem ale me to normalne jde ... sem se vracel jen abych si vyzkousel naisnatlovat linux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 ... v tom případě nemáš úplně normální ps3 :D , tohle běžně nejde :blink1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sumachr Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 to mi ani nerikej ze sem hlava derava... mam pocit ze sem pred rokem prave nahraval starsi k vuli tomu abych tam mel ostatni OS ... jem mi nepis ze si to vazne nepamatuji a ze to byl klasicky upgrade kde jeste byl s ostatnim OS:roll: v tom pripade beru zpet co sem blbe radil sakra:sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Je to tak ;), k odstranění došlo teprve letos v březnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sumachr Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 :oops: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamar Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Tak problém se vyřešil,kdyz jsem dal restore system nebo jak se to jmenuje,akorat jsem prisel o nektere savy,ktere mi nesli hodit na flashku.Jinak se tim smazalo uplne vsechno,nastesti jsem tam toho moc nemel.Snad ti to taky pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Doudi
Zdravim potřebuju poadit nám nahranej ps3 firmwar 3.40 jak mám nahrád do ps3 starší jesli to jde děkuji za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.