expertos Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2010 Už někdo sundal kanadu ?... ja se dostanu do semifinale a konec.... :D... jinak rychlost je ok... akorat me stve kdyz mi vyleti z ruky hokejka... a nebo kdyz se snazim pritlacit hrace na mantinel a on se zacne prat :D... nehral sem nhl 10 takže pro mě je to od 09 dost dobrej skok... ;) Jinak taky me zajima jak to bude s tema kartama... jestli neprodlouzim hracovy contract... tak mi logicky odejde... ale jestli jako zmizi z decku ? A pak budu muset zase čekat než ho lootnu někde v boosteru ? :D nebo se na něj dá zámek ?... no a pokud to chápu dobře tak každej hráč má karrierni "body"... a když vyprší tak jde do důchodu ? :D Citovat
IceTower Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 No zdá se mi rozhodně lepší než 10 :) EA odvedlo skvělou práci Citovat
Johny9509 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 Už někdo sundal kanadu ?... ja se dostanu do semifinale a konec.... :D... jinak rychlost je ok... akorat me stve kdyz mi vyleti z ruky hokejka... a nebo kdyz se snazim pritlacit hrace na mantinel a on se zacne prat :D... nehral sem nhl 10 takže pro mě je to od 09 dost dobrej skok... ;) Jinak taky me zajima jak to bude s tema kartama... jestli neprodlouzim hracovy contract... tak mi logicky odejde... ale jestli jako zmizi z decku ? A pak budu muset zase čekat než ho lootnu někde v boosteru ? :D nebo se na něj dá zámek ?... no a pokud to chápu dobře tak každej hráč má karrierni "body"... a když vyprší tak jde do důchodu ? :D Kanada je easy stejne jako celej ten turnaj.. Citovat
LUCAS 87 Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2010 Chci se zeptat,jestli někdo z vás může potvrdit,že tam skutečně je videorozhodčí,mám už za sebou několik desítek třetin a pořád nic,už přestávám věřit... :D Citovat
jakubgaluszka Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2010 ano je tam ale bez nejakych animaci/opakovacek Citovat
radator Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 k demu jsem se bohužel dostal až teď, ale nemůžu se toho nabažit :D hraju pořád dokola...ty souboje u mantinelu téměř nemají chybu a ta grafika je taky taková výraznější oproti nhl 10 jediná výtka :( že to nastavení od EA je úplně nahovno, přece když hráč nhl napřáhne na golfák aby dal co největší ránu tak je schopen ten puk přeletět ve vzduchu celé hřiště (nejen hráčí nhl,ale i hráči z dorostu v naší lize na to mají sílu) a tady to přelítne sotva modrou čáru :( vím že se to v plné hře bude dát nastavit,ale nechápu prostě proč to EA vždycky nastavuje takto Citovat
Luckass Odesláno Září 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2010 Kde předobjednat NHL11 ? Co třeba tohle pánové ? :) http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1159/nhl-11.html Citovat
radator Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 v alze to mají za 1200 kč a jelikož si skočím na pobočku tak ušetřím 100 na poštovným tak mě to vyjde stejně jako na Gameleaderu... Citovat
Pennywise Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Kde předobjednat NHL11 ? Co třeba tohle pánové ? :)http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1159/nhl-11.html Už jsem před pár dny předobjenal jak FIFU 11 tak i NHL 11, taková cena no neberte to... :) celkem mě vyšla každá na nějakých cca 1150kč, takže to mám ještě levnější než radator :D :P Citovat
radator Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Už jsem před pár dny předobjenal jak FIFU 11 tak i NHL 11, taková cena no neberte to... :) celkem mě vyšla každá na nějakých cca 1150kč, takže to mám ještě levnější než radator :D :P gratulace :D ale to pade to za tak skvělou hru už mi srdce netrhá :D líbí se mi že je vidět pokrok a ne jen aktualizace soupisek Citovat
drebb Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 no vidite a ve Finsku to mam podle aktualniho kurzu, neco pod 1000 na obchode kazdou z her, a GT 5 taky pod litr :) Citovat
Johny9509 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Taky hodlám koupit FIFU i NHL, ještě že mám ty narozeniny v září :D Citovat
radator Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Odesláno Září 11, 2010 takže zatím předobjednáno nhlko u xzone za pěkných 1200 kč :D tohle bude trošku dobrej měsíc :D nhl,f1,1.října ještě fifa a do toho teď ještě to psMove...kde na to ten člověk má brát peníze ? :D Citovat
Johny9509 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Tak... vydání se nám blíží (u xzone na skladě již zítra), předobjednáno též mám, rovnou bych se zeptal, byl by zájem o takový klub z hráčů C-F, jako byl i u NHL10? .... Až se mi dostane hra do ruky, tak ho mohu založit, kdo by hrál, ať mi napíše do SZ :) Citovat
radator Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 takže nhlko je doma - potvrzuji přítomnost Brněnské komety Citovat
Luckass Odesláno Září 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 já si ho vemu v klidu v pátek po práci, ale jinak GZ ze to mas doma. + Move starter pack teda :) Citovat
pitbu2l Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 hrajete nekdo HUT? :) nekdo kdo to hraje uz dyl by mohl nabidnou nam hracu z fora naky prumerny hrace se slevou :-[ :D Citovat
Johny9509 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 Stále pokud by někdo chtěl hrát za klub ať napíše nejlépe na PSN (nick: Johny9509) Citovat
radator Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 zatím hraju jen offline kvůli JB ale strašně mě to láka updatnout ten tupej firmware a začít pařit HUT :D Citovat
Johny9509 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Odesláno Září 18, 2010 Já už se na to právě vyfláknul, ikdyž jsem chtěl JB, ale online služby mě přemluvily.. EDIT: Hledáme již pouze kvalitní OBRANU, útok už je kompletní. Citovat
sysel Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 Nhl 11 je dá se říct to samé jako nhl 10 akorát grafika je o tochu lepší lámání hokejek a vhazování je jiné. Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 a fyzika,pohyby,animace...je toho víc Citovat
WICKERMAN1468625268 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 Můžu se jen tak mimo zeptat, kdo máte už NHL 11 doma, má cenu to kupovat, nebo mě postačí NHL 10, když pominu, že nebudu mít nové sestavy atp. ???? Díky předem... :) Citovat
jakubgaluszka Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Odesláno Září 19, 2010 pardon ale tohle je hloupá otázka je to tak každý rok pár drobnosti+sestavy je to na tobě mě se to nevyplatilo koupit tak jsem to stáhnul Citovat
pitbu2l Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 No NHL11 je o docela dost velkej kus pred 10. UZ jen kvuli novemu modu Hockey Ultimate Team. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.