Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 2011


Luckass

Recommended Posts

Ahoj, rád bych založil toto téma protože mi tu chybí a rád bych tu rozebíral co tam bude nebude, jaká bude hra online atd. Jestli má někdo nějaké pěkné info tak přispějte. (a taky jak se těšíte, protože já MOC ! )

http://www.youtube.com/watch?v=XZYPAtsPUsE

PRE-ORDER NHL 2011

USA http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=77301 - Pre-order Ships 7. září 2010

CZE http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=410 - 15. září 2010

- k pre-orderu NHL 2011 je bonus :Bauer Boost Pack - obsahuje in-game Bauer hůl, rukavice a brusle. Na Xzone ale o BONUSU nic psáno není tak nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pro mě je online hra (BE PRO) 90% hry. Doufám, že tam vychytají všechny ty maličkosti co znepříjemňují hru - např.: neustálé 30s přerušování hry, odvolávání brankáře (stačí jeden dement a posere hru všem),přivítal bych možnost založit hru bez hráčem ovládaného gólmana atd. Taky bych bral možnost celkového vlastního nastavení ovládání.

NHL10 na PS3 byl důvod proč jsem si PS3 pořídil a rozhodně správný. Na PC se to nedalo hrát, nevěřil jsem, že to může být tak jiné.

No a hodně se těším na to jak budou všichni v NHL 2011 (BE PRO) zas začínat se svýma hráčema.

edit: ještě mě hodně štve, že nemůžu hrát "kvalitní" hru s hráčema ze zámoří. Zdá se mi, že pokud je hostitel např. CAN nebo USA user, tak mám daleko pomalejší reakce ve hře (tzn. vysoký ping) Nevím jestli se pletu, třeba je to něčím jiným (net mám dobrý 10/1 UPC).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NHL11 jako zcela nový "zážitek"

NHL11 – Přihrávky už pouze HARDCORE tedy simulace. Přihrajete, až když pustíte pravou páčku. Čím déle podržíte, tím silnější přihrávka přijde.

Systém má rychlejší odezvu než v NHL10 a i to se dá nastavit. Navíc, ale také záleží v jaké jste pozici při hře s pukem, takže přihrávka už není automaticky okamžitě provedena. Pokud jste nastaveni k hráči, kterému chcete příhrát není problém provést přihrávku hned a jen korigujete rychlost přihrávky, ale pokud jste třeba otočeni je to o něco pomalejší. Každopádně letos se musí naučit správně načasovat přihrávky všichni včetně ONLINE! Upraveny jsou také přihrávky vzduchem, které už nejsou tak přesné jako v NHL10. Navíc puk nyní přeskakuje mnohem častěji hokejky díky fyzice takže hráči si skákající přihrávky mnohem déle připravují a je obtížné střílet z nich onetimery.

Četnost lámaní hokejek je možné nastavit posuvníkem v nastavení hry. Zlomit hokejku můžete samozřejmě i při tréninku…

V online módu stejně jako v EASHL je možné hrát tréninkové módy. Takže můžete trénovat 1v1 nebo třeba s celým EASHL týmem vaší souhru na ledě i s brankářem!

Prezentace se příliš nezměnila, ale přeci jenom přibylo pár užitečných věcí. Skóre panel nahoře je podle Americké stanice TSN dlouhý pruh, při přesilovce se rozsvítí žlutě tam kde má tým přesilovku. Pod panelem se vždy po gólu nebo vyloučení objeví další informační pruh, který popisuje střelce, asistenty nebo vyloučené.

Stejně tak se zcela mění real-time, oslava po gólu, kdy můžete s hráčem nejprve podle svého oslavit gól některou z vybraných akcí, které ovládáte páčkami (USER CELEBRATIONS). Potom následuje animace kdy se hráči společně radují, ale konečně se jich raduje všech 5 spolu.

Nakonec se ukáže opět v nové grafice střelec gólu s asistenty a jeho průjezd před střídačkou je z více úhlů kamer. Přibylo více úhlů kamer i do opakovaček.

Nejvíce však hráče jistě potěší možnost nastavit si kameru podle sebe (CUSTOM CAMERA) navíc je přístupná i přímo z menu hry.

Při vhazování (BULE) rozehráváte při novém přiblíženém pohledu kolmo seshora nad hráči abyste viděli přehledně vaši i soupeřovu hokejku. Po vhazování se kamera plynule přepne. Stejně tak přibyla nová kamera do sledování situace zda puk přešel čáru legálním způsobem VIDEO ROZHODČÍ (GOAL LINE CAMERA).

Změnilo se také ovládání. Nemůžete sice opět zvedat někomu hůl a přitom se pohybovat hráčem, ale aspoň můžete libovolně i v jízdě máchat hokejkou pro vypichování puku a dokonce i ve sprintu. Rychlejších sprintů a většího otravování hráčů ze strany CPU hráčů se konečně také dočkáme stejně jako je konečně možné dojíždět nahozené puky a být u mantinelu rychleji než CPU hráči.

Díky nové fyzice jsou atributy hráčů důležité mnohem více než v předchozích EA hokejích. Přibylo i více animací do střel nápřahem v jízdě .

hitováni můžete být kdykoliv, při střele, přihrávce nebo kličce

po velkém hitu se hráč pomaleji zvedá než po malém hitu

nová fyzika počítá i kontakty mezi hokejkou a pukem nebo hokejka-hokejka.

Stejně tak se můžeme těšit na nová intra nástupu hráčů na led, nebo vylepšené textury ledu včetně centrálního loga týmů...

Zatím nepotvrzeno, ale naznačeno

1. Stín puku by měl jít v NHL11 zcela vypnout...

2. Hráče by mělo být možné hitovat i při hře u mantinelu...

3. Jen někteří hráči budou moci používat všechny kličky...(možnost použití ovlivňuje nový atribut pro hráče různých kvalit)

autor článku: jok775 (http://www.nhlko.com/preview-nhl-2011-part-1.a445.html)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesim se jak pes na kost...doufam ze tam alespon udelaj situace u kterych bdue potreba ten videorozhodci :D

a jinak je dobre ze budem moc slavit jak chcem ala fifa sice nemam ovechkina rad ale to jeho naskakovani do mantinelu miluju :D akorat budu skakat s malkinem no :D hity budou pecka no nic tesim se :):D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se spis bojim u toho lamani hokejek kolikrat za zapas se zlomi aby uz to nebylo uplne nerealny.... protoze obcas z toho ti novinari nebyli uplne nadseny... a rikali ze se lamou az moc

edit: moje blbost neprecetl jsem si "Četnost lámaní hokejek je možné nastavit posuvníkem v nastavení hry. Zlomit hokejku můžete samozřejmě i při tréninku…" :oops: pardon :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tak cca před dvěma hodinka byla zveřejněna tato zpráva

Demo releases tomorrow on XBOX LIVE and PLAYSTATION Network! Which platform will you be downloading it on and what game mode are you going to try first? Hockey Ultimate Team or Battle for the Cup? Do you like the fact that the demo is coming out 3 weeks before ship? If you do, let us know!

A já zrovna zítra do neděle odjíždím do Čeladné na golf, no nevadí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lol, hodně dobrý, demo NHL 2011 a sotva je venku 2010 :)

Demoverze NHL 11 je venku

, zdroj: VG247,czechgamer.

Je čas na pořádnou pěstní bitku nebo rozmlácení hokejky na kusy. To jsou totiž jedny z novinek, které čekají na zapálené hokejové fanoušky v NHL 11. A kdybyste si to chtěli vyzkoušet na živo, stačí zavítat na Xbox Live, tam je už ke stažení. Na PSN dorazí později během dneška (Amerika) nebo zítra (u nás). Budete si moci vyzkoušet mód Be a Pro nebo obyčejnou hru za Philadelphii nebo Chicago ve třetí třetině sedmé hry finálových zápasů NHL.

MarekCejka_17-08-2010-13-47-33_nhl11.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu