usagi111 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 je to škoda že dnešním vývojářům záleží hlavně na grafice hratelnost s každým vydanym titulem klesá a klesá (neříkám že nejsou vyjímky :BFBC2,WoW: Cataclysm....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Zkus nějaký hry od Valve, např. Team Fortress 2 nebo Portal 2. Na maximální detaily + rozlišení to je celkem cool :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Lidi, neozivujte tohle od začátku trapné téma. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Bez diskuze Metro 2033. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 za me bych rekl ze GTA IV a potom metro 2033 a teda BC 2 mi nepride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 miši: GTA ? omg a POTOM metro ? metro je asi tak 2x naročnejší než GTAčko ale jak píše DarkUser ten kdo založil tohle téma je fakan kterýmu koupili rodiče herní dělo a teď machruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 me teda potrapilo comp vic GTA narozdil od Metra ..... a ani ste tu sestavu nevideli treba ma prumerny dvoujadro a mysli si buh vi co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GTX-480M-SLI.32096.0.html tdy jsem vyšpluchal nějakou vykonnou grafiku,a kukej na max se seka jen metro 2033,pravda,neni tam GTA 4,al dyž si najdeš jinou grafiku,tak ta GTA 4 utahne lepe než metro 2033,fakt to vypada na nejnaročnější hru PS:na mem notasu,ze všech her co jsem hral se mi nejvic sekala BFBC2,(metro 2033 jsem nehral)ale tak je to jenom notas,žadne vykonne PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 u battlefiedu strašně záleží na procesoru> měl jsem dvoujádro a pak jsem si koupil 4jádro a nárust FPS z max 40 na 100+ no a gta je taky náročný na procesor ale fakt na metro to nemá- to podporuje DX11 a teselaci možná ale to asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miši2 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 treba MoH mi jel teda na nakejch 45 a BC 2 na 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No kluci já testuji každou novou hru na několika sestavách a bezkonkurenčně je opravdu nejnáročnější hrou Metro 2033.O tom nemá cenu polemizovat.Až přijde něco náročnějšího dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Festr Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 No kluci já testuji každou novou hru na několika sestavách a bezkonkurenčně je opravdu nejnáročnější hrou Metro 2033.O tom nemá cenu polemizovat.Až přijde něco náročnějšího dám vědět. Další co si tady hraje, že je bůhví co, když má střelku komp...? Radši si vyhoň a běž spát ty polemizátore :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Festr: naháníš příspěvky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Další co si tady hraje, že je bůhví co, když má střelku komp...? Radši si vyhoň a běž spát ty polemizátore :roll: Jseš asi d*bil ne, brát si placka do huby! I kdyby to testoval na 150 sestavách, tak tobě to může bejt jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 nwm jak vam =D ale ja sem vytahl na max GTA4 i metro... a pohoda... ale nejvic me potrapil Crysis nwm cim to... i ta beta Crysisu 2 mi sla na max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Hollowiik: tak crysis 2 je podle mě míň náročná než jednička :D tu rozjedu taky :D, hollowiik a máš to na direct X 11 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Další co si tady hraje, že je bůhví co, když má střelku komp...? Radši si vyhoň a běž spát ty polemizátore :roll:Hm..co k tomuto příspěvku dodat? Další pubescent,kterého bych potrestal zablokováním účtu.(dle IP adresy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Metro 2033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 http://lmgtfy.com/?q=world%27s+most+demanding+game Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts