ihaveyou Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Zdravim, Dostal jsem nabídku na odkoupení nových nerozbalených her zde je seznam : Resistance 2 Motorstorm Pacific Rift Tekken 6 Ratchet & Clank : Crack in Time InFamous Tiger Woods 2009 Killzone 2 Za toto vše chce 2500,-kč myslíte že se to vyplatí popřípadě nemáte někdo o něco zájem? Nebo se na to víc lidí složit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Vyplatí se to,nemám zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 kdybys to koupil tak bych měl zájem o Ratchet & Clank : Crack in Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 kdybys to koupil tak bych měl zájem o Ratchet & Clank : Crack in Time Kdyžtak mi do PM napiš kolik bys za něj dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 čau, měl bych zájem o Infamous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Nabízejte mi ceny a složíme se na celý balík her :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 za infamous max 400,- s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 za infamous max 400,- s poštou. To mi vyhovuje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Takže prosím lock obchod se neuskuteční pokud někdo nedá druhou půlku :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts