*Dave* Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Caute stahl sem asi 2hyho bo 3tiho dominatora, ale vzdicky v menu pri zavodu bo tak se mi kousne dam HOME chcu tipnout hru.... PLEASE WAIT .... a takhle dokud nevypnu psp natvrdo :( myslite ze tohle by mi delala aji origo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Caute stahl sem asi 2hyho bo 3tiho dominatora, ale vzdicky v menu pri zavodu bo tak se mi kousne dam HOME chcu tipnout hru.... PLEASE WAIT .... a takhle dokud nevypnu psp natvrdo :( myslite ze tohle by mi delala aji origo ?? origo to dělat nebude....to je něco v recovery dejve...já tam taky něco nastavil a pak mi to šlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jo jo jo taky mi helpl sw uz to "snad" bezi diky :) LOCk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.