*Dave* Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Caute stahl sem asi 2hyho bo 3tiho dominatora, ale vzdicky v menu pri zavodu bo tak se mi kousne dam HOME chcu tipnout hru.... PLEASE WAIT .... a takhle dokud nevypnu psp natvrdo :( myslite ze tohle by mi delala aji origo ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterCent Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Caute stahl sem asi 2hyho bo 3tiho dominatora, ale vzdicky v menu pri zavodu bo tak se mi kousne dam HOME chcu tipnout hru.... PLEASE WAIT .... a takhle dokud nevypnu psp natvrdo :( myslite ze tohle by mi delala aji origo ?? origo to dělat nebude....to je něco v recovery dejve...já tam taky něco nastavil a pak mi to šlo !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Dave* Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 jo jo jo taky mi helpl sw uz to "snad" bezi diky :) LOCk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts