Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 80 GB - nenačte se menu

MAD_CATZ

Otázka

Ahoj, tak jsem tu znova :). Kamarád dostal od známého PS3 80 GB s tim, že pokud jí opraví, může si jí nechat. Ted si určitě řikáte, že týpek moc dobře věděl, že nejde spravit a že se jí chtěl zbavit. Je to možný...ale když Vám řeknu že je to spíš ta "vyšší" vrstva, kde 10 000 neznamená nic a PS3 měl doopravdy jen na hraní, tak už tu nějaká naděje je:).

Teď co s PS3 je...zapne se a naskočí vlnky z menu, ale ikony se neobjeví. Myslíte, že kdyby hodil aktualizaci firmwaru na flashku, PS3 by ho načetla, udělala aktualizaci a všechno bylo OK? Když vyndáme HDD, vylítne text, že PS3 chybí HDD, takže reaguje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkuste dat na flashku FW, vypnout konzoli. Zmáčknout a podržet tlačítko zapínání do druhého pípnutí a následného vypnutí konzole. Připojte USB kabel, zmáčkněte a podržte tlačítko opět do druhého zapípání, objeví se výzva k připojení ovladače USB kabelem a následného stisknití PS buttonu. Po té můžete zkusit nějakou možnost z výběru servisního menu PS3. Good luck.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkuste dat na flashku FW, vypnout konzoli. Zmáčknout a podržet tlačítko zapínání do druhého pípnutí a následného vypnutí konzole. Připojte USB kabel, zmáčkněte a podržte tlačítko opět do druhého zapípání, objeví se výzva k připojení ovladače USB kabelem a následného stisknití PS buttonu. Po té můžete zkusit nějakou možnost z výběru servisního menu PS3. Good luck.

Děkuju za odpověd, snad se nám to nějak podaří :). FW budu tedy dávat do F:/PS3/UPDATE, že? A "připojte USB kabel" je tím myšlen USB kabel od ovladače, na který potom připojím ovladač? Omlouvám se za takhle hloupou otázku, jsem v PS3 naprostým lajkem, mam xbox a tomu taky moc nerozumim, pomáhá mi s ním soused...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu