kapi88 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 ahoj,mam ps3 uz po zaruce...chovam se k nemu perfektne a najednouse mi zacal sekat. PSKO funguje uplne v poho prehrava filmy atd,ale kdyz se mi ve hre neco loaduje tak se sekne a je to v pr... udelal jsem hardreset do tovarniho nastaveni a porad se to seka..nevite jak to opravit,popripade poradit nekoho kdo to opravi?? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Problém by mohl být v HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Je to ve všech hrách, nebo v jedné? Může to být i diskem, nebo HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapi88 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 dela to uplne u vseho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Mě to dělalo když jsem začínal chytat YLOD.... Taky se mi sekaly hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Tak to bude asi konzolí, asi ti chcípne no :D. To víš, je po záruce :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Než si začneš zoufat, zálohuj PS3 na nějaký externí disk. Pak si pusť servisní menu a zkus jako první bych zkusil Rebuild Database, nebo Restore File System. Nebo sežeň jinej HDD klidně 40GB a odzkoušej jak se to bude chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.