Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GTA 4, Slabá grafika

canava

Otázka

viděl jsem gta4 na pc v plné grafice a byla to nádhera... koupím si to na ps3 a je to oproti pc hrůza... grafika samotná je dobrá ale objekty jsou strašně hranatý oproti pc.. je to normální nebo si musím ps3 líp nastavit ? killzone2 nebo badcompany2 mají luxusní grafiku bez hran tak nevím... ale to gta přece musí mít lepší grafiku! tohle je fakt hrůza, na cca 10m ve hře už nejdou pořádně rozeznat křivky obličeje a na pc pořád šlo vidět i jak mrkají :cheesygrin: díky za rady jestli si musím ještě poštelovat nastavení v ps3 já s tím neumím a nastavoval jsem jen rozlišení 780p atd. nebo co tam je.. (hodil jsem tam automatic) ale jestli to takhle má být tak mě to pěkně zklamalo......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
viděl jsem gta4 na pc v plné grafice a byla to nádhera... koupím si to na ps3 a je to oproti pc hrůza... grafika samotná je dobrá ale objekty jsou strašně hranatý oproti pc.. je to normální nebo si musím ps3 líp nastavit ? killzone2 nebo badcompany2 mají luxusní grafiku bez hran tak nevím... ale to gta přece musí mít lepší grafiku! tohle je fakt hrůza, na cca 10m ve hře už nejdou pořádně rozeznat křivky obličeje a na pc pořád šlo vidět i jak mrkají :cheesygrin: díky za rady jestli si musím ještě poštelovat nastavení v ps3 já s tím neumím a nastavoval jsem jen rozlišení 780p atd. nebo co tam je.. (hodil jsem tam automatic) ale jestli to takhle má být tak mě to pěkně zklamalo......

jo taky si rikam...GTA IV vypada pekne shit :( jiny jsou hezky..ale to GTA vypada hrozne....ale je divny ze u GTA:EFLC vypada Lost and Damned daleko lip nez Ballad of Gay Tony....:/

Odkaz ke komentáři

• 0

takže to je fakt takhle hnusný ? ... zkoušel jsem změnit to nastavení a mám tam 520p ktery nejde odškrknout a pak tam mám 720p a 1080i ktery jsem odškrknul a nechal jsem tam jen 1080p (takovou mám i bednu) takže mám to tak nechat ? nebo tam mám nechat zaškrkly všechno a hra si automaticky vybere svoje rozlišení nebo jak to funguje ?

Odkaz ke komentáři

• 0
takže to je fakt takhle hnusný ? ... zkoušel jsem změnit to nastavení a mám tam 520p ktery nejde odškrknout a pak tam mám 720p a 1080i ktery jsem odškrknul a nechal jsem tam jen 1080p (takovou mám i bednu) takže mám to tak nechat ? nebo tam mám nechat zaškrkly všechno a hra si automaticky vybere svoje rozlišení nebo jak to funguje ?

udelal jsem ted to same..taky je tam zaskrtle to 520p...tak jsem nechal jen to 1080p...a zda se mi to stejny..

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám GTA IV, Ballad of Gay Tony i The Lost and Damned, a u TLaD mi přišla grafikanějak jiná, taková zrnící, asi t byl záměr. Ale nikdy jsem se nesetkal s otrými texturami, už vůbec ne v obličeji.

A hra běží v 1080p i 720p, ale mě to vždy vybralo 720, i když mám telku 1080p, musel jsem 720p zrušit a pak to jelo.

Odkaz ke komentáři

• 0

Gta 4 jede v nativním rozlišení 1152x640 na ps3,obraz je samozřejmě roztahnut max. na 72Op(1080i,p nepodporuje).Gta Episodes from Liberty city jede v nativním rozlišení 72Op,ale jde je rozjet i na 1080p(vypadá to lépe skoro jako na PC.)

Odkaz ke komentáři

• 0
Gta 4 jede v nativním rozlišení 1152x640 na ps3,obraz je samozřejmě roztahnut max. na 72Op(1080i,p nepodporuje).Gta Episodes from Liberty city jede v nativním rozlišení 72Op,ale jde je rozjet i na 1080p(vypadá to lépe skoro jako na PC.)

a jak docilit 1080p u EFLC?dal jsem jen 1080p a nezda se mi to nejak super :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak hrál jsem to první na 720p a pak na 1080p a jsou lépe vyhlazené hrany jako kdyby jsi zapl antiallising na PC třeba 4x,aspon moje zkušenost na Samsung Full HD 24"

jo aha..nj ja ani nevim...mam LG Flatron 27 FullHD...spis me se** ze kdyz da jen rozliseni 1080p tak se mi napr Bad Company 2 da snad do rozliseni 800+600 :D

Odkaz ke komentáři

• 0

omg to je fakt divny stim gta ... ta grafika je fakt hnusná na ksichtech jde vidět jen černá čárka jako ksicht a dvě tečky jako oči... udělám klidně screen kdybych věděl jak :( já to chci mít stejně kvalitní jako vy proto tu ps3 mám !!!!!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

No, jsou to už hodně starý in-game záběry, ale snad to ukáže, že hra GTA4 nevypadala nijak zle. Vizuálně se mi nový Grand Theft Auto 4 ve verzi pro PS3 líbilo, ale člověk si musel dost pohrát s nastavením obrazu..

Hlavní hrdina hry..

22-1001543726T.jpg

Jedna z těch nejhezčích slečen, který jsem v GTA potkal ;)

22-1028252294T.jpg

Detaily v GTA 4 jsou (s ohledem na rozlohu) hodně solidní..

22-1004137904T.jpg

Herní série Grand Theft Auto nikdy neobsahovala licencovaný vozidla,

ale při pohledu na auta zřejmě každý tušil "odkud vítr vane" ;)

22-1030258096T.jpg

Místní policie je tentokrát až nepříjemně dotěrná, ale

na druhou stranu i spravedlivější...nebaží jen po Vás :)

22-1206332374T.jpg

"Tak vstávat bando líná !" Jedna z příjemných ranních projížděk..

22-1211418273T.jpg

Liberty City je nejkouzelnější v nočních hodinách..

22-1010076297T.jpg

..za to dám ruku do ohně ;)

22-1212461056T.jpg

Upřímně, žádná hra mi při nastavování "obrazu" ještě nedala tolik zabrat jako právě GTA4 :cheesygrin: Hru už dávno nemám...nezbavoval jsem se jí kvůli grafice (ta opravdu nebyla špatná), ani kvůli hře samotný (byla dost dobrá), ale nezkousnul jsem nemožnost pustit si v autě svojí hudbu z harddisku jako je tomu u PC verze :? U městských akcí, u sportů, u bojovek a u závodních her by mělo být zakomponování vlastní hudby povinností a na to by měla Sony dohlížet a tlačit na všechny vývojáře i vydavatele...

No, tochu jsem odbočil. Ted´ se chystám na Mafii 2 a vedle týhle hry na mě GTA 4 (z vizuálního hlediska) působí už dost zastarale. No, ale možná si GTA 4 zase v budoucnu z nostalgie pořídím a dohraju ho - i když se budu muset asi hodně přemáhat..

Odkaz ke komentáři

• 0
No, jsou to už hodně starý in-game záběry, ale snad to ukáže, že hra GTA4 nevypadala nijak zle. Vizuálně se mi nový Grand Theft Auto 4 ve verzi pro PS3 líbilo, ale člověk si musel dost pohrát s nastavením obrazu..

http://www.zkouknito.cz/album_62862_playstation-3-amp-hry?p=1

Upřímně, žádná hra mi při nastavování "obrazu" ještě nedala tolik zabrat :cheesygrin: Hru už dávno nemám. Nezbavoval jsem se jí kvůli grafice, ta opravdu nebyla špatná, ale nezkousnul jsem nemožnost pustit si v autě svojí hudbu :? U městských akcí, u sportů, u bojovek a u závodních her by mělo být zakomponování vlastní hudby povinností a na to by měla Sony dohlížet a tlačit na všechny vývojáře i vydavatele..

Ale to jsem trochu odbočil. Ted´ se chystám na Mafii 2 a vedle týhle hry na mě GTA 4 (z vizuálního hlediska) působí už dost zastarale. No, možná si GTA 4 zase v budoucnu z nostalgie pořídím a dohraju ho, ale budu se muset hodně přemáhat..

tsss tak takhle dobrý to teda nemám.. jak jsi si prosím pohrál s obrazem ? já to chci mít taky takhle pěkný :(

EDIT: tak jsem tu grafiku teď víc zkoumal a popíšu vám to líp, má se to prostě takhle... na větší dálku pomalu nerozeznám ani odbočky vždy si jich všimnu až na poslední chvíli strašně to splývá... ksichty nejdou skoro rozeznat už když nějaká postava stojí skoro vedle mě... a hodně mě štve i to jak strašně jsou auta tmavý když je slunce proti mě ... nejde vidět kde je nárazník a kde už začíná kufr atd... to si tak jedu jedu a nepoznám ani co přede mnou jede za auto dokud ho nepředjíždím jak je to tmavý a nebo to splývá dohromady...

Odkaz ke komentáři

• 0

Z toho "editu" mi stojí hrůzou vlasy na hlavě ;) Ale ted trošku vážněji..

Matně si vzpomínám, že při příchodu GTA4 se "divná" grafika na herních webech dost řešila. Nakonec to vypadalo tak, že některým u GTA4 nefungoval "upscaling" na PS3 tak jak měl a museli se dívat na hru, kde přicházeli o různý detaily. Viděli obličeje bez obličejů, domům v dálce cca 100-150 metrů prý chyběly okna atd, atd. Možná chyba samotnýho enginu hry, kdoví. Snad se Rockstar u "GTA5" polepší a dodá nám doladěný engine..

Já měl zřejmě "štěstí", že hra jela jak měla a s důkladně seřízeným obrazem bylo vážně na co koukat ;) Všechno bylo ostrý jako břitva, vykreslený až za roh..

Taková noc kdy jsem se po dešti procházel/projížděl po Liberty City a v kalužích se odrážely neony nebo pouliční osvětlení, hmm, to byla doslova pastva pro oči ;) Ani s obličejema jsem neměl potíže. Sedím cca.3 metry od TV a na GTA4 se mi dívalo (viz.foto) opravdu hezky.

22-0300562747T.jpg

Nastavení TV ke hře GTA4 už nemám a jednalo by se stejně jen o nastavení pro podobný model televize jako mám já, protože každá TV samozřejmě zobrazuje jinak. Zkus na svý LCD televizi nastavit alespoň dynamický režim, ostrost hod´na 90% a víc, podsvícení taky na maximum, nepřeháněj to s barvama ani s jasem a mohlo by to krapet pomoct...mimochodem, v menu hry samotný si může hráč ještě obraz doladit, je tam několik položek pro úpravu obrazu ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
tsss tak takhle dobrý to teda nemám.. jak jsi si prosím pohrál s obrazem ? já to chci mít taky takhle pěkný :(

EDIT: tak jsem tu grafiku teď víc zkoumal a popíšu vám to líp, má se to prostě takhle... na větší dálku pomalu nerozeznám ani odbočky vždy si jich všimnu až na poslední chvíli strašně to splývá... ksichty nejdou skoro rozeznat už když nějaká postava stojí skoro vedle mě... a hodně mě štve i to jak strašně jsou auta tmavý když je slunce proti mě ... nejde vidět kde je nárazník a kde už začíná kufr atd... to si tak jedu jedu a nepoznám ani co přede mnou jede za auto dokud ho nepředjíždím jak je to tmavý a nebo to splývá dohromady...

chtelo by to nejaky video nebo screeny....ja mam na PS3 GTA:EFLC...a myslim ze vypada pekne....jediny na cem jsem mel GTA IV bylo na Xbox 360(Core)a hral to na 42(ne FullHD)a vypadalo to NADHERNE.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu