Snowgeee Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Výsledky sou následující: 1. Han odměna 15 000 pts a mé velké uznání...si borec - 1:27:63 2. Majko007 odměna 7500 pts - 1:31:46 3. Marecek5 odměna 5000 pts - čas 1:46:00 Dík všem za účast a poslušnost......těším se na další soutěž která bode už dlouhodobá!!!!!! Tak se máte na co těšit.......Všem děkuje Hlavní a jediný pořadatel Snowgeee :D Tak s vřelou podporou SW bych chtěl zahájit soutěž ve hře Tekken: Dark Resurrection....bude se jednat o nejrychlejší dohrání Time Attack. postava se kterou budou hrát je libovolná...ale musíte mi jí zdělit.....obtížnost libovná....soutěž bude začínat v pondělí v 00:00 a konči ve středu v 23:59.... 1. místo 15 000 2. místo 7500 3. místo 5000 Takto musí vypadat screen!!!!! Jestli nebude tak se nebude počítat!!! musí být vidět čas a musí být zřetelné že nepřítel je k.o.!!!!! Přihlášení hráči: Snowgeee-Jack5 shadow.wizard-Yoshimitsu MAMUTH-Hwoarang Hojas86-Yoshimitsu Marecek5-Lei Big Tony.D-Dragunov Izza-Asuka *Dave*-Devil Jin shotik-Raven parak-Bryan Marchelino-Lei Majko007-Law han-Lee JanisXP-Christie Ondra222-Armor King NecroMachine-Yoshimitsu LukDM-Lee Sonnyz-Christie Seznam se nám celkem zvětšil...takovou účast se ani nečekal.... Jestli máte nějaké otázky a nebo nápady jak to vylepšit tak pište..... a screeny dávejte sem....ale až po neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 kua proč zrovna teď :(..když nemám PSP..bych vám ukázal jak se hraje...no nic budu doufat v další kolo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Berem Eddyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 ok hlasim se a beru si hwoaranga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 ok už si tě píšu....:D a né že si to vyhraješ zpátky...8Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 beru si yoshimitzu nebo jak se pise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 no koukám že účast není zrovna slavná....chtělo by to víc lidí...takhle má šanci vyhrát skoro každej.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 ok hlasim sa a beriem si lei wulong toho policajta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Hlasim sa taky a beru Dragunova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Rád se zúčastním pokud mi někdo narychlo poví jak se dělá ze hry screen?na to je nějaky plugin nebo něco,že?Dejte vědět a du na to.ASUKA KAZAMA.Zatimní rekord tam mám myslím něco málo pod 4 minuty.Peace all and COWABUNGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 ok proc to taky nezkusit že :) beru devil jina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Hlasim se taky a beru Ravena akorat si nejsem jistej ze to dohraju az do 9 kola:) sem nejak zkejsnul vzdycky na osmym :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 beru Dragunova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Hlasim se taky beru si --> Lei Wu longa <-- LIDI jak se dela ten screenshot stahl sem si na to plugin zapnul ho v recovery a stejne mi nejde udelat zrovna ted kdyz mam cas 3:21 :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 aj ja sa prihlasujem a berem si Marshala Law-a :) EDIT// 4Snowgeee preco by sa screeny mali tebe posielat na mail ked sa mozu dat sem ???? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 sakra jak to tady vidím tak jsem to hned vyzkoušel(3.56 minut),ale jsem starej kokot a nevím jak dát ten...jak to říkáte ........screnn...tak když tak poradte a jdu do toho...jo jinak jsem to hrál stím vojákem...nevím jak se jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 2majko asi aby nebyly vydět vysledky ostatních ne :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 2majko asi aby nebyly vydět vysledky ostatních ne :P omg...sak to je praveze dobre ne ??? ja to PSP za chvilu vyhodim von oknou uz som isiel do 8 kola mal som 2min 52 sek a vyhodilo ma do menu na TIME ATTACK ok .. idem zas.... idem zase do osmeho kola mal som tez nejaky taky cas a zrobilo to ale v poslednom kole. ! krista boha mariu krupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Hlasim se dobrovolne s Lee , nevim jeho prijmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Já se taky hlásím A beru Christie ,nebo jak se menuje prostě tu ségru eddyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Pockat, pockat... ako zistis aku ma kto obtiaznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Pockat, pockat... ako zistis aku ma kto obtiaznost?Taky by mě zajímalo jak se bude kontrolovat že má někdo MEDIUM?! Já bych to nechal na EASY aby s tím pak nebyly problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Tak tohle zkusim :D Beru si Armor Kinga a uvidite :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 teraz to zostane na medium ci na easy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Hlásim se a beru si Yoshimitsa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.