JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 Aaaaaaaaaa.... tak dnes budu oslavovat až do rána mé veleké VÍTEZSTVÍ!!!! Má sebedůvěra právě stoupla o 100%... (nebyl sem poslední a to je co říct) Citovat
tekken90 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 wow :shock: Han dobře ty..gratuluju...překonal si i můj rekord ;) Citovat
Sonnyz Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 JanisXP: kolik jsi měl? Citovat
JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 JanisXP: kolik jsi měl?4:23... na to že sem to hrál naposled v listopadu se mi to zdá dobrý a hlavně nejsem poslední... Citovat
JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 Jo nechtěl bys tu tabulku udělat celou(někdy v budoucnu) .... jako všech co se přihlásili... rác bych věděl kolikatej sem byl :) Citovat
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 janys když počkáš do pátka tak jo... :D dřív nebude čas ani nálada Citovat
JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 janys když počkáš do pátka tak jo... :D dřív nebude čas ani náladaJo v pátek to bude bohatě stačit... Citovat
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 Jo v pátek to bude bohatě stačit...No ještě aby sis sporučoval....byla to přece jenom moje soutěž ne... :D Citovat
JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 No ještě aby sis sporučoval....byla to přece jenom moje soutěž ne... :DOoooo omlouvám se velký pane!!!!!!!! A za kolik si ty měl TA???? Citovat
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 Ooooo omlouvám se velký pane!!!!!!!! A za kolik si ty měl TA????okolo 4 min. neměl sem čas moc rát...ale určitě v tab taky udu Citovat
Midnight Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2007 tak snowgeee thanks za usporiadanie tejto sutaze... :) a za bodiiiky..... Citovat
Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2007 diky tyhle soutezi mam dalsi 2 kamose(mareckek005 a Majko007), sakra co s tema bodama budeme delat? kdyz je jich tolik.A abych nezapomnel tahle soutez byla supr. Dodatek: Time attack neni ovlivnen vasi nastavenou obtiznosti- celou dobu sem to hral na ultra hard a nevsim sem si toho, to plati i u gold rush(cim vetsi obtiznost tim vice bodu dostavas(nenastavuje se v game settings ale pri vyberu postavy)) a survial. Citovat
Snowgeee Odesláno Červenec 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2007 diky tyhle soutezi mam dalsi 2 kamose(mareckek005 a Majko007), sakra co s tema bodama budeme delat? kdyz je jich tolik.A abych nezapomnel tahle soutez byla supr.Dodatek: Time attack neni ovlivnen vasi nastavenou obtiznosti- celou dobu sem to hral na ultra hard a nevsim sem si toho, to plati i u gold rush(cim vetsi obtiznost tim vice bodu dostavas(nenastavuje se v game settings ale pri vyberu postavy)) a survial. jo a mě jako novýho kámoše nemáš jo???? tak to potěší....:D 8) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.