shotik Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 tak ja se odhlasuju pac jako nemam tu co delat :) nechapu jak muzou udelat mneidum za 3 minuty:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Na medium :-) Edit-Taky bych dal easy protoze to nikdo nejak nezjisti kdo na co hraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 prominte pecu na dragunova, beru bryana furyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 aj ja sa prihlasujem a berem si Marshala Law-a :)EDIT// 4Snowgeee preco by sa screeny mali tebe posielat na mail ked sa mozu dat sem ???? lol protože je to jedno....ale byl bych radši kdyby ste to posílali ke mně...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 tak ja se odhlasuju pac jako nemam tu co delat :) nechapu jak muzou udelat mneidum za 3 minuty:/Hraješ to pro zábavu ne...tak je to jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 noa ked si v tom dobry tak to zrobis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 hlásim se s lee chaolanem edit:koukám že obtížnost je už libovolná tak to ještě vylepšim svůj čas na easy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 ok snowgee...dej to na easy,at je jasny ze nikdo podvadet nebude EDIT: ja si az ted vsiml ze uzs to upravil...tak nic (beztaks mohl napsat obtiznost easy protoze to tak bude hrat kazdej :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 OK tak se taky zapojím do soutěže...beru Christie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 tak se nám vyskytla změna v pravidlech.....na 1 postavu může být povolený libovolný počet hráčů....spousta mi jich psalo že mění tak sem to zrušil a teď pište za co teda měníte..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Ok tak ja chcem Yosimicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Hej ten screen je celkem těžký udělat...já se soustředím abych ho dal a najednou mi tam naskočí K.O. a než se vzpamatuju tak už je tam replay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 Hej ten screen je celkem těžký udělat...já se soustředím abych ho dal a najednou mi tam naskočí K.O. a než se vzpamatuju tak už je tam replay... ja sem taky docela na nervy kdyz davam posledni chvat.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 ja sem mal rekord 2.50 a neudelal som screen :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 jj,taky jsem s tim mel trochu problem,ale kdyz na to myslis da se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 no dobře.....že ste to vy.....a že s tim máte furt takovej problém tak dělejte screeny třeba až po dokončení.....ale když stihnete ten původní návrh taky se nebudu zlobit...stejně je to jedno postavy sou prakticky libovolné......tak si dělejte screeny tak aby byl hlavně čas!!!! :D je to moje 1 soutěž tak má ještě chybičky....ale s dalšími a dalšími se to bude měnit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 no dobře.....že ste to vy.....a že s tim máte furt takovej problém tak dělejte screeny třeba až po dokončení.....ale když stihnete ten původní návrh taky se nebudu zlobit...stejně je to jedno postavy sou prakticky libovolné......tak si dělejte screeny tak aby byl hlavně čas!!!! :D je to moje 1 soutěž tak má ještě chybičky....ale s dalšími a dalšími se to bude měnit.... tahle soutez je v poho , jen bylo zbytecny to hrani pouze 2 lidi na 1 postavu, az ted je to nejj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 tahle soutez je v poho , jen bylo zbytecny to hrani pouze 2 lidi na 1 postavu, az ted je to nejj.óóó děkuji :D :D dobrá motivace pro vymejšlení dalšího...a to už sem přemejšlel o dlouhodobce...aby to bylo težší.....už to mám i celý promyšlený i napsaný ve wordu....má to snad 2 stránky....dalo mi to snad 8 hodin než sem to vymyslel.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 nikto nema na marecka v tekkene je neporazitelny co sa tyka casu a jeho leia.... PEACE ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 nikto nema na marecka v tekkene je neporazitelny co sa tyka casu a jeho leia.... PEACE ! :D jeste se uvidi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 tak povedz aky mas aspon cas??ked sa este uvidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 tak povedz aky mas aspon cas??ked sa este uvidi? ja mam 2:57:98. nic moc na to ze to hraju na potreti8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 no tak ja mam o neco lepsi asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 no tak ja mam o neco lepsi asi Nebudu ti rikat muj cas abyste byli vsichni napnuti jak to dopadne:) .Ale reknu ti jen ze to urcite vyhraju.8) EDIT: sakra ja uz to nevydrzim a snad vam to reknu ted, zadny takovy, musim to vydrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 hh a me to nejak nezajima kolik mam cas a kolikatej budu :D me staci se zucastnit ;), ale pokud by turnaju byli vic, tak bych makal .D ;) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.