xRay Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 muzu se jeste prihlasit kdys jo beru si Lili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 No jak to tady čtu tak se můžu jít zahrabat s mým 5:15:16... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 tak tady je muj screen: http://www.edisk.cz/stahni/19859/tekkscreen.rar_117.02KB.html heslo dodam pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 vůbec se mi nelíbí vaše časy :D si mě rozhodil s 2:57:98 máte určitě nějakej best trik kterej neznám :D v Tekkenovi 3 byl s Paulem trik kterej ubral skoro všechny životy někdy i zabil a když ne tak se prostě stačilo rozběhnout na ležícího soupeře a bylo vymalováno 2Han napiš mi pm jak to děláš chci druhé místo :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 tjn ty casi sou pekne na pi*u :( ja su rad ze to udelam za 6 minut, a vy si tady hrajete dvouminutovky ze sem se vubec hglasil :D ale jak sem psal aspon sem se zucastnil... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 nikde sem tu nevidel screen tzv. 2min. a neco jak tady pisou nekteri takze bych byl v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 este raz hovorim ze na marecka nemate..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 tjn ty casi sou pekne na pi*u :( ja su rad ze to udelam za 6 minut, a vy si tady hrajete dvouminutovky ze sem se vubec hglasil :D ale jak sem psal aspon sem se zucastnil... :PDave důležitý je zúčatnit se ne vyhrát... :D a to platí i tady...a já taky nemám šanci to vyhrát....a nevadí mi to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 hele lidi doufám že víte že ta soutěž je až do středy...do tý doby se můžu hodně změnit.... han: třeba se ti rozbije pc....to by byla sranda......to by to vyhrál aspoň někdo jiný... :D seš můj favorit.....i za tu pochvalu že to je good soutěž... :D Myslí si to ještě někdo ;)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 este raz hovorim ze na marecka nemate..... muzu ti jen napsat ze to mam pod dve minuty ale nikomu to nerikej.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Dave důležitý je zúčatnit se ne vyhrát... :D a to platí i tady...a já taky nemám šanci to vyhrát....a nevadí mi to.... Naprosto s tebou souhlasim ale me tekken bavi a chci vam to dokazat tim ze to vyhraju. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 No ja som dal prve 4 stage pod 1 minutu... ale potom sa to doebalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 No ja som dal prve 4 stage pod 1 minutu... ale potom sa to doebalo... radsi to nebudu komentovat toze byste si mysleli ze machruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 No ja som dal prve 4 stage pod 1 minutu... ale potom sa to doebalo...Já taky vždycky tak tech prvních 5 stage dávám celkem v pohodě... Pak už to přitvrzuje ,takze my vždycky nabude čas jak svin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 takze hosi...priznavam sa...... NIKTO NA MNA NEMA !! VIEM JEDEN TRIK S MOJIM MILOVANYM YOSHIMITSOU A MAM CAS POD 2 MIN !!! mam k tomu az 2 screeny...ale dam ich tu az v stredu...marecek na tom pracuje tiez.... EDIT// Tekken uz nexem nikdy vidiet.... hral som ho 3,5 hodiny a som rad ze to PSP vydrzalo.... keby bolo s jemnejsieho plastu tak je ZLOMENE !!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 takze hosi...priznavam sa...... NIKTO NA MNA NEMA !! VIEM JEDEN TRIK S MOJIM MILOVANYM YOSHIMITSOU A MAM CAS POD 2 MIN !!! mam k tomu az 2 screeny...ale dam ich tu az v stredu...marecek na tom pracuje tiez....EDIT// Tekken uz nexem nikdy vidiet.... hral som ho 3,5 hodiny a som rad ze to PSP vydrzalo.... keby bolo s jemnejsieho plastu tak je ZLOMENE !!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa moje rec, konecne nekdo na to prisel, ja sem to nastesti tak dlouho hrat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 moje rec, konecne nekdo na to prisel, ja sem to nastesti tak dlouho hrat nemusel. zapni si ICQ..... aaaaaaaaa inac.... preco mam na 1 strane pod sebou dajakeho lawa....sak ja hram s leiom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Ten trik na Yosimucu je <- + <- + [] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Ten trik na Yosimucu je <- + <- + [] cooo ? nechapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 cooo ? nechapem.:D No takze po slovachSipka Dolava + Sipka Dolava + Kocka (Stvorec/Ctverec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 :D No takze po slovachSipka Dolava + Sipka Dolava + Kocka (Stvorec/Ctverec) lol :D ok..... moze byt..ale aj tak preco radis seckym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 lol :D ok..... moze byt..ale aj tak preco radis seckym ?Pretoze su lamy :D ale aj tak myslim ze to nieje realne pod 2 minuty... je to tazke dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 Pretoze su lamy :D ale aj tak myslim ze to nieje realne pod 2 minuty... je to tazke dat... tak skusil som to je to dobree.ale robi to pomalsie...... nie rychlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 tak skusil som to je to dobree.ale robi to pomalsie...... nie rychlo...A aky je ten rychly trik? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2007 A aky je ten rychly trik? :D cmuk.... heheeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.