Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tekken: Dark Ressurection - Soutez

Snowgeee

Recommended Posts

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

vůbec se mi nelíbí vaše časy :D si mě rozhodil s 2:57:98

máte určitě nějakej best trik kterej neznám :D v Tekkenovi 3 byl s Paulem trik kterej ubral skoro všechny životy někdy i zabil a když ne tak se prostě stačilo rozběhnout na ležícího soupeře a bylo vymalováno

2Han napiš mi pm jak to děláš chci druhé místo :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tjn ty casi sou pekne na pi*u :( ja su rad ze to udelam za 6 minut, a vy si tady hrajete dvouminutovky ze sem se vubec hglasil :D ale jak sem psal aspon sem se zucastnil... :P
Dave důležitý je zúčatnit se ne vyhrát... :D a to platí i tady...a já taky nemám šanci to vyhrát....a nevadí mi to....
Odkaz ke komentáři

hele lidi doufám že víte že ta soutěž je až do středy...do tý doby se můžu hodně změnit....

han: třeba se ti rozbije pc....to by byla sranda......to by to vyhrál aspoň někdo jiný... :D seš můj favorit.....i za tu pochvalu že to je good soutěž... :D

Myslí si to ještě někdo ;)???

Odkaz ke komentáři

takze hosi...priznavam sa...... NIKTO NA MNA NEMA !! VIEM JEDEN TRIK S MOJIM MILOVANYM YOSHIMITSOU A MAM CAS POD 2 MIN !!! mam k tomu az 2 screeny...ale dam ich tu az v stredu...marecek na tom pracuje tiez....

EDIT// Tekken uz nexem nikdy vidiet.... hral som ho 3,5 hodiny a som rad ze to PSP vydrzalo.... keby bolo s jemnejsieho plastu tak je ZLOMENE !!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa

Odkaz ke komentáři

takze hosi...priznavam sa...... NIKTO NA MNA NEMA !! VIEM JEDEN TRIK S MOJIM MILOVANYM YOSHIMITSOU A MAM CAS POD 2 MIN !!! mam k tomu az 2 screeny...ale dam ich tu az v stredu...marecek na tom pracuje tiez....

EDIT// Tekken uz nexem nikdy vidiet.... hral som ho 3,5 hodiny a som rad ze to PSP vydrzalo.... keby bolo s jemnejsieho plastu tak je ZLOMENE !!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaa

moje rec, konecne nekdo na to prisel, ja sem to nastesti tak dlouho hrat nemusel.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu