JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Tak a tady je můj čas...(na výhru to nevypadá :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 tady je muj cas jak sem to zazipoval tak sem zapomel heslo:D tak to davam znova no skkusim se jeste zlepsit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 tak myslim si ze toto je predbezne INFO o stave ,,vyhercov" 1. Han 2.Ja (majko007) 3.marecek005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 pro priste muzete udelat soutez treba v survial v tekkenovi a pokud nechcete abych ji zas vyhral tak ji vytvorte od 27.7 do 10.8. to totiz budu u babky, jak jinak nez hrat tekkena(a vcs) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 no hole chlapci ofic. výsledky a rozdělení bodů bude až zítra tak v 7 hodin odpoledne......dřív to nebude....dřív nebudu doma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 noooo lidi jak koukám na vaše screeny:).... asi to vzdávám:( páč mám nějaký 3 minuty a to se prostě nedá srovnávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 a myslis ze se da srovnavat mejch 5 minut ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 dave ty ses lamka,ty se nepocitaji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 nepocitaj, kolik se od toho odecita :D kdyz se nepocitaj :D:D:D to ne, ale zkousel sem to s tim eee ja nvm je myslim vedle DV JINA ten mrazak bo co to je a slo mi to lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 teraz je asi 3 miesto moje......haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 moje 1. misto.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 tak a moje druhe miesto..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 tak jak vidim je to tak 1.Han 2.Majko007 3.marecek5 Gratulujem vam obidvom k vitaztvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Tak musí se to posílat na ten mail nebo ne? (nerad bych byl vyřazen s mým časem který pomýšlí na přední příčky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Tak musí se to posílat na ten mail nebo ne? (nerad bych byl vyřazen s mým časem který pomýšlí na přední příčky) ja myslim ze staci ked je to tu ..naco to budem posielat este na mail ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 no jasný...posílejte to sem......asi to vyhlásme už teĎ koukám že už je to stejně uzavřený... :D co vy na to...vyhlásit nebo ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 vyhlasit, zitra tu uz nebudu ale budu u babky trenovat tekkena na dalsi soutez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 vyhlasit, zitra tu uz nebudu ale budu u babky trenovat tekkena na dalsi souteztak to trénuj na gold rush survival atd atd.....bude to zřejmě dlouhodobka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 tak to trénuj na gold rush survival atd atd.....bude to zřejmě dlouhodobka...... slo by tu soutez udelat az za 2 tydny? ja tu totiz nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 slo by tu soutez udelat az za 2 tydny? ja tu totiz nebuduno to víš že by šlo....i tekken to bude mocst až za 2 týdny.....tak já du teda vyhlásit výsledky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Tak kolikáté místo dostanu za čas 4.40.40? :D Přidal jsem ještě jeden screen, kde se mi povedlo double K.O. To vidím v Tekkenovi poprvé. BTW: Jak jste se tady dohadovali o tom STAGE 9 a FINAL, tak jsem si všiml. že tam ty napísy během toho fightu přeblikávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 na tak asi 5-6 :) EDIT//a este ked mozu grafici vytvorut sigi pre 1.miesto=Han 2.miesto=majko007 3.miesto=marecek5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 Sakra já chci první místo!!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 čtěte 1 strana je tam vyhlášení!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 gratuluju vitezum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.