Hurkic Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Chtěl bych se zeptat, když mám ps3 hru, která je značně poškrábaná a dám jí do ps, tak jestli můžu ps nějak poškodit....děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Lol, jak by se to mohlo poškodit? Je tam laser, ten se o to neřízne. Spíš ti hra nebude skoro fungovat, protože budou chybět data nebo to laser nepřečte. Takže si ten disk dej spíš vyčistit, PS3 to neublíží, ale tvým nervům pak asi ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hurkic Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 kde si ho mám nechat vyčistit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 V JRC to dělají, pak ve většině obchodů s CD a DVD nebo elektronikou, poptej se nebo se mrkni na net. Popřípadě "profi" čistírny, ale ty nevim kde jsou, obchody s elektronikou a dobrým vybavením na čištění disků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 za 50Kč v JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 http://jrc.cz/index.php?a=9&id=400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sumachr Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 me by spise zajimalo jak muzes takhle znehodnotit BD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hurkic
Chtěl bych se zeptat, když mám ps3 hru, která je značně poškrábaná a dám jí do ps, tak jestli můžu ps nějak poškodit....děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.