peeeca Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ahoj Nevíte proč, když si dám do PSP plugin Game Categories kde mám 5.50 Prometheus tak mi to nespustí žádnou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Co ti to píše? Máš spravně pojmenovaný složky? Načtenej plugin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 jj určitě to mám správně daný když chci zapnout hru ve složce tak se ukáže jenom černá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2david2 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 asi to tam bude problem s compatibilitou pluginu a prometheus ... ja osobne ten prometheus nemam nahodeny kvoli takimto veciam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ale když nechám zapnutý game categories a naházím hry jenom do iso tak se ty hry ukážou v jedný sloužte a to funguje Ale když si hry roztřídím do sedmi složek tak žádná nejde.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peeeca
Ahoj
Nevíte proč, když si dám do PSP plugin Game Categories kde mám 5.50 Prometheus tak mi to nespustí žádnou hru?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.