KukiCZ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Budu mi tenhle headset fungovat http://www.elektrohome.cz/headset-nokia-bh-105-bluetooth-stereo/d-63314/ ? Klidně poraďte i nějaký jiný ale aby byl docelá levný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 já ho mám a funguje bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 díky za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Fungovat bude v podstatě jakýkoli headset, ale čim vyšší verze BT, tím lepší a kvalitnější přenos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 pokud mohu poradit tak kup origo HF je to o dost jiny rozdil kvality a citlivosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hcb1 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 a daji se k tomu propojit jakakoliv bluetoot sluchatka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Samo že dají, ale není to ta kvalita ani rychlost. Stačí příslušná BT sluchátka nebo headset dát do "otevřeného" režimu, PS3 je/ho najde a spáruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Má někdo zkušenosti s tímto headsetem? http://www.alza.cz/samsung-wep460-d112137.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 a z toho hs mi půjde zvuk do ucha ? kdyby aspoň do obou ale všechny hs jsou jen na jedno ucho :D ale asi to s ps pracuje jen jako mikrofon že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Tak ono je to na jedno ucho podle mne především proto, abys slyšel jak zvuky ze hry, tak svého spoluhráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.