shadow.wizard Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Takže vyhlasujeme spoločne s MAMUTHOM súťaž v hre WipeOut Pure. Pravidlá a pokiny su nasledovné: trieda: Flash mód: Time Trial vozidlá: všetky, okrem prídavných vozidiel stiahnutelných z internetu čas: celkový, za ktorý ste celú trať prešli screenshoty: uverejnujte ich v deň uzávierky do 23:59, heslo môže ale nemusí byť, pokiaľ heslo dáte, musíte ho uverejniť hneď na druhý deň, pokiaľ do nedodržíte, budete diskvalifikovaný celkovo budeme hrať 4 kolá, v ktorých sa budu zapisovať body 6-tim najlepším hráčom, ktorý hráč bude mať najviac bodov po skončení 4 kola, vyhráva prihlasovanie súťažiacich trvá do 24. 7. tak sa poponáhľajte Trate pre jednotlivé kolá: 1. kolo - Vineta K - (25. 7. - 28. 7.) 2. kolo - Modesto Heights - (30. 7. - 2. 8.) 3. kolo - Blue Ridge - (4. 8. - 7. 8.) 4. kolo - Sincuit (9. 8. - 11. 8.) Ako vytvoriť screenshot: všetko sa dozviete v tomto návode Download: http://www.upnito.sk/download.php?file=buducnost.zavodenia.msch.7z&dwToken=4d499326a9154cd2621f7475b1444447 heslo: myschoo alebo http://czshare.com/download_file.php?id=60740&file=Waipos_pjur_by_vitek.iso alebo http://rapidshare.com/files/19003247/WipeOut.part1.rar http://rapidshare.com/files/19009377/WipeOut.part2.rar http://rapidshare.com/files/19009744/WipeOut.part3.rar Savy: USA - http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/wipeout_pure_f.zip EUR - http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/wipeout_pure_eu.zip Výhra: 1. miesto - 10 000 points + hodnosť "WipeOut Master" 2. miesto - 7500 points 3. miesto - 5000 points Zapísaní hráči: shadow.wizard MAMUTH Snowgeee Baski cejdap SEMRY termix Rixcz SSuk west][ remind m@twej PetraGTC Nelly101 Mleako zluda Výsledky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Hmmm ja bych do toho sel jestlůi me nepremuze lenost a Xbox 360 :D .Jinak to hraju tak 2dny zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 hlásím se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 taky se hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 skra hosi...doufam ze je vam jasny ze tuhle soutez proste MUSIM vyhrat....ta hodnost se mi moc libi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 a komu by se to nalíbilo....máš aspoň něco víc než ostatní....a neboj....já tě moc neohrozim...já to pojedu jen pro zábavu....a moc dobrj v tom nejsem....a možná se ani nezúčatnim protože teĎ mám moc práce...tak uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Jedu :) se hlasim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Já možná taky. MAMUTHA vyškrtnem nebo mu dáme přidáme po dojezdu do cíle minutu:) (ze by to nestacilo) raději 2 minuty :) Kdo je pro? Edit: Nemusíš, NE-MU-SÍŠ (jak tak reklama funguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Wipeout master... to zní lákavě :) Akorát nemám cf, tudíž screenshoty asi nepůjdou že? Asi vyfotím celé psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 hlasim sa... MAMUTH, gratuluji k hodnosti wipeout master ;) - jinak, kdyz se nesmi stahnute lode, to chapu, ale treba otevreta Lod "Zone" se smi ze ano??? ta neni stahnuta... jen se musi otevrit... EDIT: jinak nemohla by byt jeste trat sol 2? dekuji... MAMUTH vííí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 21, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 ja se hlasim taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 ja se hlasim.sbohem ve zpetnem zrcatku!:D EDIT: tak se odhlasuju toze jedu na 2 tejdny za babkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 takze jo dneska sem porazil MAMUTHUV REKORD... (mam jeho save) ;) - cas pod 2 minuty neni problem... a da se zajet cas 1:56:63 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Červenec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2007 taky se hlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Mate este bezmala 4 hodiny sa moznost prihlasit do sutaze, tak nevahajte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 jdu do toho! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 já se hlásím!!! ale nejsem si jist jestli tu celou sotěž dohraju :) ale napiš mě tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 já se hlásim taky jestli ještě neni pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Já tam nejsem napsaná? Písni mě tam taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nelly101 Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Já se taky hlásim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 za zkoušku nic nedam, takže to zkusim taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Taky chci bejt wipeout master,takze se hlasim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 No ako sa nam to pekne rozbehlo :) mate este 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 kua gamefaqs i gamespot stávkujou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 mám takovej jeden meší problém nejdou mi sosnout ty savy nechce mi je někdo pls upnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.