Jordanky Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Ahoj, mám pár otázek ohledně předobjednávky. 1> Když si předobjednám hru tak kdy mi dorazí, jestli v den vydání na trh nebo trochu dýl? 2> Kde si předobjednat Fifu 11? (jaký obchod by jste doporučili) Díky za odpovědi..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 1) Hra ti dojde cca. pár dní od vydání, záleží kde si ji předobjednáš. 2) Nejlépe www.xzone.cz, www.playcentrum.cz. Doufám že jsem ti pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jordanky Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 1) Hra ti dojde cca. pár dní od vydání, záleží kde si ji předobjednáš.2) Nejlépe www.xzone.cz, www.playcentrum.cz. Doufám že jsem ti pomohl. Ahoj, Pomohl si mi, asi předobjednám na xzone:D diky a LOCK pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Vpřípadě Xzone, tak většinou přesně v den, kdy vyjde, popřípadě druhý den. Záleží, kdy to předobjednáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jordanky
Ahoj, mám pár otázek ohledně předobjednávky.
1> Když si předobjednám hru tak kdy mi dorazí, jestli v den vydání na trh nebo trochu dýl?
2> Kde si předobjednat Fifu 11? (jaký obchod by jste doporučili)
Díky za odpovědi..:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.