cjakub Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 caves dnes som si objednal acekard 2i a zaujimalo by ma ci mi savy z r4 klonu pojdu na a2i. Pytam sa preto aby moje hracske usilie nevyslo nazmar a nemusel zacinat v hre odznovu :) savy maju klasicku koncovku .sav a hry spustam momentalne cez ysmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Rozhodne nic nezkazis tim, kdyz si savy zalohujes a pak si kopii prekonvertujes ONLINE treba zde http://www.shunyweb.info/convert.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Samik Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 nevim ale mne sli savy v pohode rovno z r4i.cn na ak2i bez akehokolvek problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cjakub
caves
dnes som si objednal acekard 2i a zaujimalo by ma ci mi savy z r4 klonu pojdu na a2i. Pytam sa preto aby moje hracske usilie nevyslo nazmar a nemusel zacinat v hre odznovu :) savy maju klasicku koncovku .sav a hry spustam momentalne cez ysmenu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.