Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Čau lidi mám psp 2000 (myslim) a normal oflashované do včerejška mi šly všechny hry co jsem tam narval ale dneska ráno prostě nejde mám tam hodně her a napíše mi to There are no Games. A asi jsem udělal blbost protože jsem naformátoval kartu. Můžete mi někdo poradit co s tim? Dneska razim na dovču tak jsem si ho chtěl vzít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 tak jestli sis naformatoval kartu tak je jasní že žádná hra tam nebude musíš je tam dat znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 samozdřejmě že hry jsem je tam dal znova do složky ISO! :D ale stejně tam nic nemám prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 když o tom tak přemýšlím tak jsem asi naformátoval celé psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 A nemáš jen tak čistě náhodou FW 5.03? ... http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 no tak se podívej jestli tam máš cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Nejsem si jistej tím oflashováním verzí ale myslim si že ne Kde najdu cfw? :) jsem trošku amatér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 settings/system/a předposledni to daš a je tam psp software :D (a co máš vlastne za psp 2000 nebo 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 vyjelo mi toto System software 5.50 gen-d2 pak nickname a macaddress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 no ta flashlí je a v jakem formatu tam ty hry dáváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zkontroluj si, že hry dáváš do složky ISO na kořeni karty a že máš na kartě složku PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 většinou v ISO pár taky v CSO jako do včerejška jeli všechny supr jen dneska prostě nereaguje... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 to je divný skus si tam hodit prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 už to de sry že jsem otravoval stačilo zformátovat kartu přes psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 presne tento problem sa vyskitol aj mne neviem zakeho dovodu mi to neukazovalo hry proste treba sformatovat pametovku priamo cez psp a znova nahodit hry a uz to bude fachat ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cajtik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 přesně je to nějaká chyba v metrixu prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.