Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 zdar, registroval sem se na paypalu a nechal sem si zaslat ten aktivační kód. už to je ale nějakej den a já nevim, jestli mi ten kód přijde poštou, a nebo jestli ho seženu přes internetbanking.. mám studentský konto u ČSOB, kartu mam VISA electron. volal sem jim na linku, ale tam mi řekli, že mi to říct nemůžou :) tak se chci zeptat, jestli s timhle nemá někdo nějaký zkušenosti u studentskýho konta. dík za každou odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Ověřovací kód najdeš na Internet Bankingu u popisu platby nebo pak na výpusu z účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 a jak dlouho by to mohlo trvat ? (než se mi to tam zobrazí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Pár dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 páč už jim to nějak trvá :) tak dík a můžete LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.