Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 zdar, registroval sem se na paypalu a nechal sem si zaslat ten aktivační kód. už to je ale nějakej den a já nevim, jestli mi ten kód přijde poštou, a nebo jestli ho seženu přes internetbanking.. mám studentský konto u ČSOB, kartu mam VISA electron. volal sem jim na linku, ale tam mi řekli, že mi to říct nemůžou :) tak se chci zeptat, jestli s timhle nemá někdo nějaký zkušenosti u studentskýho konta. dík za každou odpověď ;) Citovat
tekken90 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 Ověřovací kód najdeš na Internet Bankingu u popisu platby nebo pak na výpusu z účtu. Citovat
Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 a jak dlouho by to mohlo trvat ? (než se mi to tam zobrazí) Citovat
Typan Cz Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2010 páč už jim to nějak trvá :) tak dík a můžete LOCK Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.