luklkluk Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 v dsi shopu najdu system flaw:recruit za 500 bodu(points) (1000bodu stoji na Alze kolem 400kc,-) ale na zbozi.cz pri zadani "system flaw" mi vyjel jediny obchod (nejaky eyha obchod mate zkusenosti?)kde to maji za 1199 A MA OTAZKA JE : V cem je rozdil? joo a kdybyste tu hru nekdo mel a chtel mi ji prodat:arrowr1:http://console-forum.net/showthread.php?t=98291 diiiiiiky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 DSiWare vs DSi hra... Co k tomu vic rict. DSiWare je shitovka - tj, mala hra za malo penez, moc to nenabizi atd. DSi hra je klasicka cartridge a je urcena VYHRADNE pro DSi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 no ale treba od gameloftu guitar rock tour a jeste texas hold¨em svetova pokerova tourj sem stahl a nejsou to ty nejprimitivnejsi a nejhorsi. ale zaroven mas pravdu ze nektere hry jsou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Kdyz ti reknu, ze ty dve hry od Gameloftu jsem hral na mobilu a rekl bych, ze ve stejne kvalite jako na mobilu, tak pochopis, proc DSiWare povazuji za shitovky... Nenabizeji nic noveho, jen prechazeji z mobilnich java her na DSi... rozliseni stejne, grafika stejna... proste nic, co by stalo za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 a nevis kde sehnat ten system flaw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luklkluk
v dsi shopu najdu system flaw:recruit za 500 bodu(points) (1000bodu stoji na Alze kolem 400kc,-)
ale na zbozi.cz pri zadani "system flaw" mi vyjel jediny obchod (nejaky eyha obchod mate zkusenosti?)kde to maji za 1199
A MA OTAZKA JE : V cem je rozdil?
joo a kdybyste tu hru nekdo mel a chtel mi ji prodat:arrowr1:http://console-forum.net/showthread.php?t=98291
diiiiiiky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.