xbox Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Cau,mam veliky problem s touto hrou.Mam ciste prinstalovanny windows 7 64 bit a battlefield se mi trha i na to nejnisi nataveni i rozliseni. System:GTX 295 6GB ram ctyrjadrovy procesor PS.Proste ,kdyz nastavim ve hre vse na max,nebo na uplne hnusny detaily,tak se to chova upne stejne bez jake koliv zmeny porad se to strasne trha a nejhorsi ze i singlplayer. Prosim pomoct uz fakt nevim videl jsem i videa na youtube se stejnym systemem co mam ja a jim to bezi uplne v pohode fakt to nechapu??!!!:roll::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Cau,mam veliky problem s touto hrou.Mam ciste prinstalovanny windows 7 64 bit a battlefield se mi trha i na to nejnisi nataveni i rozliseni.System:GTX 295 6GB ram setijadrovy procesor PS.Proste ,kdyz nastavim ve hre vse na max,nebo na uplne hnusny detaily,tak se to chova upne stejne bez jake koliv zmeny porad se to strasne trha a nejhorsi ze i singlplayer. Prosim pomoct uz fakt nevim videl jsem i videa na youtube se stejnym systemem co mam ja a jim to bezi uplne v pohode fakt to nechapu??!!!:roll::cry: Na 64 bit by to mohl být problém doporučuji přejít na 32 bit a problém se tak vyřeší. V nejhorším případě napiš na technickou podporu http://eacs.custhelp.com/cgi-bin/eacs.cfg/php/enduser/home.php a ty ti stím 100% pomůžou mám snima bohaté zkušenosti. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Na 64 bit by to mohl být problém doporučuji přejít na 32 bit a problém se tak vyřeší.V nejhorším případě napiš na technickou podporu http://eacs.custhelp.com/cgi-bin/eacs.cfg/php/enduser/home.php a ty ti stím 100% pomůžou mám snima bohaté zkušenosti. xD jasne prejde na 32bit a muze 3GB(2GB)Ram vyhodit....a 64bit system to bejt nemusi.. mas original nebo stazenou z netu?zkus jinej crack...a nebo jinou verzi....jiny hry se ti nesekaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 co takhle ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Jn ovladače jsou to správný řešení :D mě se to netrhá na tu moji shitku ATI Radeon HD 4670 při plnejch detailech, teda nekdy trochu když to laguje ale na takovou grafickou kartu je to výkon :D 64-bitem to určitě nemůže bejt mam ho taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Ovladace jsem zkousel,ale vubec to neraguje na zmenu rozliseni a grafiky,zkousel jsem i beta ovladace bez reakce. Jinak v ostatnich hrach bez problemu.Hru mam original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 zdravim...právě jsem stáhnul tuto hru (ano, přiznám se) a rád bych zahrál MP....ale chce to po mě serial key....může te mi poradit kde hledat? nebo mám zadat stejný serial key, jaký jsem dal při instalaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 zdravim...právě jsem stáhnul tuto hru (ano, přiznám se) a rád bych zahrál MP....ale chce to po mě serial key....může te mi poradit kde hledat? nebo mám zadat stejný serial key, jaký jsem dal při instalaci? kup origo ( jinak si nejspíš nezahraješ ) .... Stojí to za to ... ta hra je pecková po MP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 já vím, ale jelikož nemám brigádu, ani jinou možnost přivýdělku, musím se uchýlit k tomuto.....jinou radu nedáš? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Napsat EA tvuj problem ze by jsis rad zahral jejich hru na internetu ale nemas penize na originalku, tak jim napsat ze sis jej stahl ale potrebujes serial key, ze bydlis na vesnici a nejsou tu zadne moznosti privydelku. Myslim ze mas sanci na uspech ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LLcz Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 jenže já nepíšu EA, ale píšu sem !!!....na forum, o kterym se říká, že tu každej poradí ohledně každej věci...ale asi to tak není mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 jenže já nepíšu EA, ale píšu sem !!!....na forum, o kterym se říká, že tu každej poradí ohledně každej věci...ale asi to tak není mno ty si blázen xD ..... bože pochop že bez originalky si nikdy po MP nezahrajes ... to by si potom kazdy stahl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Zkus si vygooglit nějaký "Cracked Servery" - pokuď nejsou, smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.