suchac500 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 zdravim, takze bych chtel zalozit RCFM 3 podruhe :) .... Tentokrat to nehodlam nekam hnat a nebudou to zavody o nicem.. jen o srande nebo mozna i o autech ktery bych koupil, upravil a daroval :) budu zase dávat časovky,drifty jako predtim ... urcim auta (vetsinou 2-3 sobe odpovidajici auta.. ) a trate.. cas kdy budu uzavirat a muzem se prekonavat :) po vecer bych chtel davat klidne forzu online (napr. mod tag - virus... ) popr. si muzeme dat nejakej normalni zavod :) časy se odevzdáváj stylem fotky s nickem, autem, tridou,casem.. a na silnici aby bylo videt ze jsou vypnuty brzdici cary ;) ... Průběžné výsledky 1. suchac500 - 1:03:830 2. ??? 3. ??? 4. ??? 5. ??? 6. ??? 7. ??? 8. ??? 9. ??? Poslední výsledky 1. Fajn 55,953 2. Jeniczech 56,038 3. suchac500 - 56:189 4. jakubgaluszka - 56.345 5. Zinglbee - 56:474 6. gemapn - 56:672 7. leadercz - 1:00:230 ----------------------------------------------------- Trat: Mugello Club - circuit Auto: Lotus Esprit V8 "02 ----------------------------------------------------- Odmeny: 1. 3x - 48h gold - THX KENNY ----------------------------------------------------- Časy příjmám "casu dost" xDD logo: < ocenim lepsi.. nechce se mi s tim patlat.. diky :) Gamertag - pro hráče -aneb kdo jezdi online tak sem :) 1.suchac500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Tak jsem odjel pár koleček a tohle je můj první čas 50,714 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Tak tady je ten čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Tak teda http://dl.dropbox.com/u/1823587/Mobile%20Photo%2029.7.2010%200%2015%2041.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 muj cas... este je co zlepsovat tak do toho .. ;) prvni v tabulce ma 42s :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 myslim ze to rychlejc asi uz nedam,tohle je fakt strasna mapa,vypada to ze si zingle asi vyhral ...... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 tralalá http://2i.cz/91edb69c4f hrozný auto =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Ahoj, tak jsem se taky nakonec odhodlal si stáhnout Forzu 3 a hodně mile mě překvapila (Forza 2 mě totálně zklamala a nebavila). Rád se tedy zapojím do soutěžení, ale chtěl bych se zeptat, zda nevadí, že jsem si během projetí toho kola hru párkrát vrátil tlačítkem BACK. Díky za odpovědi a snad brzo taky přidám nějakej čas ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 editovano... omlouvam se do utery jsem mimo pc.. takze chvilkove to updatuju .. a pak to nejak zavru ... ;) mazwor > pocitame jen ciste casy... (tzv > bez vraceni casu, nebo vyjeti mimo trat..) je to tvrdsi ale aspon vetsi duvod snazit se :P ;) GL vsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Aha, tak to bude náročný teda. Já totiž většinou aspoň jednou tu zatáčku špatně zajedu a buď vyjedu mimo nebo ztratím strašně moc času. Zkusím a uvidím, ale asi se sotva dostanu s takovou pod 52 sekund :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 chtel bych se zeptat cim to fotite ? ja mam 2 Mpx a uz sem s tim tady mel poprve problem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Já jsem to fotil iPhonem :P :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Tak jsem celej dnešní večer jezdil a jezdil dokolečka dokola :cheesygrin:, až jsem se tu trať konečně naučil a zajel (ani nevím jak :lol:) pěknej čas. Nakonec se zadařilo 49,222 ;). Původně jsem měl čas o pár desetinek lepší, ale bylo to bohužel s tím vracením. Jo a Zingle promiň za tu setinku, ale zrovna to tak vyšlo :wohow:. Stejně se divím, že se mi to podařilo bez toho vracení, to byl snad jeden vydařenej pokus z 50 :D. Jo a fotím to normálně na foťák 10 Mpx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 suchac kdy uz hodime jinou trasu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 pls jeste pockejte behem zitrka zajedu jeste s tim nsx fakt pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 http://img4.net/public/pview/36648/DSC00685.JPG http://img4.net/public/pview/36649/DSC00684.JPG http://img4.net/public/pview/36650/DSC00683.JPG http://img4.net/public/pview/36651/DSC00682.JPG http://img4.net/public/pview/36652/DSC00681.JPG http://img4.net/public/pview/36653/DSC00680.JPG s 1,3 MPX to proste jinak nejde jestli me diskvalifikujete tak mi to nevadi ale fakt to jinak vyfotit neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 chtělo by to nahodit nějakou další trať či výzvu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 vydrzte... zejtra se vracim... tak hned jak vybalim tu budete mit novou trat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 potřebuje to vic lidi a vic casu.To snad maji forzu jenom 6 lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 zajel jsem 00:50:233 ale vyfotil jsem to bez nicku tak se budu ucastnit az dalsi kolo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 potřebuje to vic lidi a vic casu.To snad maji forzu jenom 6 lidi? uvidime zkusim to hodit na xboxweb potom.. hledaj se tam lidi na forzu a jezdi to docela dost lidi tak to zkusim splasit este tam... :? ... taky sem doufal v trochu vetsi ucast... ale tak nakonec sem rad i za todle :? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ja hraju forzu, nebyla by lepsi naka liga, ve ktere pojedeme vsichni zaroven a nak to bude na body? a potom do tabulky nake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemapn Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Sakra, včera jsem si domrvil DVD1 Forzy3, až seženu jiné přidám se taky. Zatím si ani nezatrénuju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Taky se přidám počkám na novou trasu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ja hraju forzu, nebyla by lepsi naka liga, ve ktere pojedeme vsichni zaroven a nak to bude na body? a potom do tabulky nake to uz tu bylo a nebyl o to moc zajem .. proto jen tak ;) NOVA CASOVKA... :) Taakze jeeezdime ... Omlouvam se za horsi foto... fotim to mobilem... takze bohuzel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.