Raiton09 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 ahoj lidi chtěl bych se zeptat jak poznám hdmi kabel který je dobrý já mám ted jeden připojený z xboxu do televize zatím mi hry nijak s obrazem neblbly ale zajímalo by mě jak poznám jestli je kvalitní nebo ne díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Měl jsem xbox zapojený komponentním kabelem . Koupil jsem si HDMI kabel v akci v supermarketu asi za 100 Kč a když jsem ho vyměnil , tak jsem poznal , že je obraz lepší - ostřejší , přestože jsem kvalitu kabelu neřešil . Takže si myslím , že na kvalitě kabelu ani nezáleží . Rozdíly v kvalitě obrazu určitě nebudou pouhým okem k rozeznání . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Werbb Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 kdyz si koupis kabel za stovku nebo dve v nejakem obchodaku nebo v nejakem specializovanem obchode na soucastky tak bude mit uplne stejnou kvalitu jak kdyz si koupis kabel nekde v obchodaku za 1000kc... rozdil v tech kabelech je jen ve zpracovani napr... zapusteni dratu do izolace a dale pripojeni konektoru k dratum atd... ale na xbox a dnesni lcd to jeste nema vliv. HDMI je na tak vysoke urovni ze uplne fpohode staci kabel za 100kc... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Raiton09
ahoj lidi chtěl bych se zeptat jak poznám hdmi kabel který je dobrý já mám ted jeden připojený z xboxu do televize zatím mi hry nijak s obrazem neblbly ale zajímalo by mě jak poznám jestli je kvalitní nebo ne díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.